Svenska
Blog

Färjestad vs Luleå match 3

Skrivet av wally den 3 maj 2022 kl 18:38

Det drar ihop sig till nedsläpp, sambon och barnen är på äventyr och jag väntar på att pizzan ska anlända. Men uh så svår tippat detta känns inför ikväll. 4-1 Luleå första och 4-0 FBK i andra och nu är vi återigen tillbaka på Lule bakgård. Snabba tankar om kvällens match..

Hoppas vi slipper se mer förstärkningar och ful spel. Det tillhör till en viss nivå absolut, men det är vuxna karlar detta och det hoppas jag inte glöms bort, för det finns inget fjantigare än en full vuxen man som slänger sig och försöker vinna oscarn. 

Två matchstraff ikväll, tror det kommer rykas ihop ordentligt ikväll i mitten av andra perioden och det kommer rinna över och det slutar inte med någon liten nacksving  igen och sen är det bra, det kommer vara irriterat och det lag som håller huvudet kallt kommer gynnas rejält psykologiskt.  

Färjestad är bättre 1v1 helt klart och Lule har betydligt mer stabilitet i försvaret. Med det sagt så visade vargarna att de kan spela bra hockey och bryta igenom och öppna upp försvaret. Luleå hade nio bra minuter sammanlagt igår men det vänder fort i hockey och vi är inte i Karlstad ikväll. Jag hoppas innerligt på en vinst av Färjestad ikväll men tyvärr så tror jag Luleå har tänkt om och gjort justeringar för att inte hamna i samma fällor de gjorde igår och jag tror dem kommer gå ut hungriga och sätta 1-0 tidigt och slut resultatet blir 5-3 Luleå. 

Ska du kolla? Och vilka tror du tar hem det ikväll?

HQ