Svenska
Blog

Mycket serier har det blivit...

...under det gångna året.

Om man bortser från serier som jag följer kontinuerligt som Game of Thrones, True Blood, Californication och The Walking Dead så har det slunkit in en och annan serie till i tablån.

Jag började till exempel följa Revenge som min far och hans fru pratat gott om, och efter två helt ok säsonger så brakade det iväg med den tredje nu under hösten, och det tyvärr till det mycket sämre. För att inte tala om Castle som blivit en av mina nya favoriter som körde igång med den sjätte säsongen nu i höst.

Självklart måste jag ju också nämna Breaking Bad, som blev en serie som jag plöjde igenom i våras för att på så sätt komma ikapp med seriens fantastiska avslut.

Men allting har en början, då jag startade tidigt på vårkanten att pressa mig igenom alla säsonger av Lost på fyra veckor, och har därefter tagit mig an ett antal serier genom de gångna månaderna.

Min nyfikenhet över hur mycket det egentligen blivit tillät sig i slutändan inte vänta, då jag aldrig tidigare rört vid så mycket serier under så kort tid, och därför har jag försökt sammanställa en liten statistik på mitt axplock. Så nedan följer en lista på alla serier och hur många avsnitt av dessa som jag sett i år.

Serier som fått ett avslut:

Lost - 120
Breaking Bad - 62
Nip/Tuck - 100
The Tudors - 38
Dexter - 96

Pågående serier:

Castle - 115
Revenge - 54
Californication - 12
Game of Thrones - 10
The Walking Dead - 16
True Blood - 10
Hannibal - 10
The Killing - 12
Masters of Sex - 10
Banshee - 10
The Following - 15

Sen har jag även börjat titta på den underhållande serien Supernatural, men har inte riktigt kommit ikapp ännu...

Supernatural - 74

Har även sett några avsnitt Arrow, men jag tröttnade lite på det så vet inte riktigt hur många avsnitt det blivit där, och jag har säkert missat något annat, men har trots det nog fått med det väsentligaste. Så om man då räknar på allt detta har jag alltså sett 764+ avsnitt tillsammans av olika serier hittills i år.

Ja, det kan tydligen blir så här när man inte har något bättre för sig, tack för mig!

Mycket serier har det blivit...

This is the place!

HQ