Svenska
Blog

Action Figure Photo Shoot #1

Long time no see! Jag besparar mig/er ursäkter om inaktivitet och dylikt. Alla har vi våra anledningar att lämna rampljuset emellanåt.

För er som vet så samlar jag på en hel del samlarfigurer, och det har hunnit bli några stycken. Och på sistone har jag lekt mycket med tanken att göra något kul med dom, istället för att dom bara ska stå på display i hyllan hela tiden. Så därför tog jag helt enkelt med mig några stycken ut i naturen, för att försöka ta några schyssta bilder där jag får möjligheten att se dem i en helt annan miljö än vad jag är van vid. Det var ett roligt litet experiment, och för att vara helt ärlig så gav det mig faktiskt lite av en blodad tand, så nu spinner mina tankar runt på vad mer jag ska kunna hitta på framöver. Det kan tåla att erkännas att jag knappast är någon mästerfotograf, och med endast en mobilkamera som utrustning är jag ändå rätt nöjd med de flesta av bilderna. Jag har inte direkt tålamodet som en proffsfotograf att knäppa flera hundra bilder på raken för att få till den där perfekta bilden, men sen har jag ju också fördelen av att mina modeller inte rör sig överhuvudtaget, haha.

Nåja, slutbabblat om det för den här gången och låt mig presentera min första modell, vilken råkar vara en av mina senaste tillskott i samlingen, och det är Quiet från det kommande Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Folk får säga vad fan dom vill angående henne och hennes design (kunde inte bry mig mindre), men jag tycker hon verkar vara en riktigt cool och intressant karaktär, som det ska bli väldigt spännande att få veta mer om när stunden är kommen. Tyvärr fick jag komprimera filen för att överhuvudtaget kunna ladda upp bilden här i bloggen.

Action Figure Photo Shoot #1

Hoppas ni gillar bilderna.

HQ