Svenska

Tvättbjörnar, apor och Spider-Man

Trailers till Guardians of the Galaxy Vol 2, War of the Planet of the Apes och Spider-Man: Homecoming har nu släppts ut för allmänheten att beskåda. Guardians var såklart grym. Det är den filmen jag ser medt fram emot nästa år. Effekter, humor, karaktärer... jag älskar alltihop. Konversationen med Mantis, Drax och Peter i slutet var svinkul. Jag gillar Baby Groot också, men tycker att han är något överskattad. Drax, Quill och Rocket är alla bättre.

Spider-Man blev jag å andra sidan besviken på. Den såg inte dålig ut, men jag blev inte heller lika imponerad som jag trodde att jag skulle bli. Med ddt sagt tror jag fortfarande på filmen, och Tony Stark + Peter Parker blir roligt. Vulture såg cool ut också.

Aporna slår Spider-Man, men inte Guardians. Den förra filmen var grym, och denna ser ut att kunna bli bättre. Det känns som en bombastisk final, och jag gillar sådana. Dessutom är Woody Harrelson kul.

Så rankingen blir: Guardians, Aporna, Spidey. Det var allt. Nu ska jag sätta mig och vänta på trailers till Kingsman och Star Wars Ep 8.

HQ