Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Fem av mina favorit spelstunder - Del II

Fem av mina favorit spelstunder - Del II

Skrivet av Wii64 den 21 oktober 2018 kl 23:05

Jag gjorde en lista om fem favorit spelstunder tidigare. Gameplay eller scener, vad som helst räknar jag med. Jag hade kul att göra den så vill göra en fortsättning. Spoilers kan komma så var redo:

Debate Scrum
Danganronpa V3: Killing Harmony
I varje Danganronpa gör man en class trial och när man väl gör det så får man även spela minispel för att komma fram till något och komma ett steg närmre till vem som mördade den person man hittade död. Vid class trials i detta spel gör man något som heter Debate Scrum där olika karaktärer delas upp i team och debatterar över en händelse. Min favorit grej i class trials i V3. Dessutom, låten som spelas är så jävla bra.
https://www.youtube.com/watch?v=32GWbQt_Zn4

Snake blir skjuten av Ace men greppar honom för hämnd
Zero Escape: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors
Jag blev nyligen klar med första spelet på PC (Bundlen där man också får Virtues Last Reward) och har dom två efter kvar. Jag gillade verkligen första spelet, spelet och jag hade sina dryga moments som att låsa upp alla olika endings. Den ending när man hittar Snake i en kista men Clover är död var hjärtskärande. Speciellt när Snake får reda på att Ace döda henne så Snake attackerar han. Snake blir skjuten flera gånger men dör inte direkt och lyckas hålla fast Ace i rummet där dom bränns ihjäl. Musiken och skrivandet i denna del... wow, helt otroligt måste jag säga.

Bowser och Ganondorfs katapult mot hjältarna
Super Smash Bros. Brawl
Vi alla vet att även fast Subspace Emissary var inte det bästa äventyret någonsin så hade det fortfarande såna grymma scener. Min favorit är när Bowser och Ganondorf skjuter sönder Halberd men alla som var i det skeppet lyckas fly med alla flygplan, rymdskepp och sånt karaktärerna hade. När dom dodgear alla laserstrålar och Kirby kommer och tar sönder katapulten. Oh fyfan va grym den scenen är. Hoppas seriöst Smash Bros. Ultimate har något likt Subspace som Adventure Mode med massa coola scener.

The Huddle
INSIDE
INSIDE var mitt favorit spel 2016 and i still stand by it. Kort men klart ett fantastiskt. Slutet fucked me up totalt, just för att runt slutet så fastnar man i något som heter The Huddle. Det är... ah, vet inte hur jag ska säga. Googla det. Hur som helst så gillade jag den del ändå väldigt mycket. Det fucka med mig så bra att jag verkligen, VERKLIGEN behövde fortsätta tills allt var slut. Det var så jävla kul, random del i spelet som jag godkänner.

Morgan Freeman fighten
South Park: The Fractured But Whole
Den mest utmanande fighten i spelet då han är totalt maxad. Han är däremot inte sådär jättesvårt att besegra, ha bara tillräckligt med varor som ger en health och sånt. Denna fight tog mig runt 20 min kanske att klara ut och jag gillade den verkligen. Musik dessutom är kul att lyssna på. Spelet var inte svår alls så det är nog därför jag gillade denna fight. För det var den största utmaningen jag fick i spelet. Och man får även en achievement om man besegrar han.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Fem av mina favorit spelstunder!

Fem av mina favorit spelstunder!

Skrivet av Wii64 den 15 oktober 2018 kl 10:44

Tv-spel är så sjukt kul men samtidigt finns det också stunder i spel som man ba woah. Jag har masso med favo stunder från spel och jag hade tänkt att ranka några av mina faves. Har massvis med favoriter så kanske till o med gör detta i olika delar. Detta gäller för både cutscenes o nån typ av gameplay. Det kan vara en cutscene där nån dodgear kulor eller någon bossfight. Vad som helst. Detta kan innehålla spoilers så läs på din egen risk.

Kiryu Kazuma vs Daisaku Kuze i avloppstunneln
Yazuka 0
Eftersom Kiryu blir jagad av den japanska maffian så tror att han är säker när en kvinna leder han till ett avloppstunnel som han tror gör honom trygg tills dess. Sen kommer Daisaku Kuze med en motorcykel och ett rör och slår ner Kiryu. Efter ett tal och ett till försök att döda Kiryu så blockar Kiryu attacken med sina armar och man slåss mot han igen. Denna fight var så jävla rolig, definitivt min favorit del från spelet, och musiken är kickass.

Gundham Tanakas avrättning
Danganronpa 2: Goodbye Despair
Det tar jävligt långt tid att ta reda vem som mörda vem i Danganronpa och när man får se en av Monokumas executions så blir man både chockad eller helt lost. Gundham Tanaka var inte min favorit karaktär i spelet eller serien men han var definitivt en intressant snubbe. Han blir avrättad efter att man tar reda på att han var den som fick Neokumaru (vid den chaptern kallas han Mechamaru) och detta är min favorit Monokuma execution i spelet. Kanske simpel död då en oxe slår till han men när han lyfts upp till himlen av massa djur och hamstrarna sörjer honom. Kraftig execution indeed.

Astral Alley
Night in the Woods
Jag kan erkänna att dom här drömsekvenserna i spelet inte är så värst roliga att göra. Dom är inte tråkiga riktigt men jag kan enkelt klara utan. Även fast jag tycker så, så gillade jag däremot den andra drömsekvensen. Helst för att musiken till den är fantastiskt så jag var väldigt ivrig att få höra. Att få springa igenom en mörk dröm med denna musik är bara så grymt.
https://www.youtube.com/watch?v=4ZlHxcklOc4

Första gången man får se Hyrule
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Kanske inte så jättefascinerande punkt i listan, idk. Men jag hade väntat så länge för detta spel och skaffade det samtidigt som Switch under release dagen och när jag fick se Hyrule från mina egna ögon och min egen upplevelse så tappa jag andan. Det var så himla otroligt att få se en ny, öppen Hyrule som jag denna gång får utforska precis som jag vill. Än idag spelar jag då och då för att fortsätta utforska en värld jag i flera år hade väntat på att få utforska.

Jason Todd är Arkham Knight
Batman: Arkham Knight
En mystisk figur vid namn Arkham Knight visades i senaste Arkham spelet och vi alla börja undra vem det var. Efter flera missions senare och sånt när man konfronterar honom och Batman undrar vem det är så tar han äntligen av masken och vem ser vi där? Själva Jason Todd, den andra Robin som Jokern kidnappade och torterade vilket fick alla att tro att han var död. Denna reveal förvåna skiten ur mig, definitivt höjdpunkten med spelet.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Några av mina favorit album just nu

Några av mina favorit album just nu

Skrivet av Wii64 den 29 september 2018 kl 16:41

Jag måste ändå erkänna att 2018 har vart ett grymt år för musiksläpp och vi har ytterligare 3 månader till av året så jag ser fram emot fler musiksläpp. Jag har utforskat en hel del iår för intressanta skivor och lyssnat på många bra. Här är mina favoritalbum just nu, inte i någon ordning och räknar nu LP album eller compilations album. Inga EP eller mixtapes något sådant.

CARE FOR ME
Saba
Tre favoriter: LOGOUT, CALLIGRAPHY, LIFE
Det här är mitt favorit album från iår just nu och vart det sen jag lyssnade igenom i våras. Jag absolut älskar det här albumet, Saba levererar stort med sitt andra album. Fantastisk lyrics och underbar produktion från Saba och två andra. Detta är ett album värt att lyssna som ett hip-hop fan och ett album verkligen förtjänar titeln Årets Album enligt mig. Ser mycket fram emot uppkommande projekt från Saba..

KIDS SEE GHOSTS
Kids See Ghosts
Tre favoriter: Reborn, 4th Dimension, Feel The Love
Kanye släppte ye en vecka innan detta album och jag blev besviken på det albumet. Den är inte dålig men helt klart hans sämsta hittils. Så jag hoppades verkligen att hans collab med Kid Cudi skulle bli bra iallafall. Den var inte bra, den var fantastiskt. Produktionen av Kanye i denna skiva är enastående, definitivt ett av det starkaste Kanye har gjort. Det är mer Kid Cudi i skivan men jag klagar inte för han levererar stort här, Reborn är en sån fantastiskt låt. Älskar den verkligen.

Mount Eerie
Now Only
Tre favoriter: Tintin in Tibet, Now Only, Distortion
Förra året släppte Mount Eerie den lugna men rörande A Crow Looked At Me, ett av 2017s bästa skivorna och något som går rakt in i själen. Så man kan se Now Only som en liten uppföljare, 6 låtar istället för 11 men långa låtar. Samtidigt som detta inte rör en lika mycket som förra skivan så gillade jag denna ändå. Lyssnade på den under en dag jag satt ute och njöt av vårvädret. Phil Elverum imponerar fortfarande med sina vackra texter här.

Head in the Clouds
88rising
Tre favoriter: Midsummer Madness, Head in the Clouds, History
Detta är en samling på låtar gjort av 88rising medlemmar. Alltså Joji, Rich Brian, Higher Brothers, NIKI, Keith Ape och mer som får hjälp av artister som BlocBoy JB, Playboi Carti och många fler. Detta var min favorit sommarprojekt iår, Midsummer Madness är en fantastiskt låt som jag fortfarande lyssnar på väldigt ofta. Jojis låtar diggar jag verkligen, förstår att det inte är som hans vanliga depplåtar men tur nog har han ett album påväg med sitt gamla jag. Längtar. Iallafall, jag diggade detta album och ser fram emot mer från 88rising medlemmarna. Speciellt Joji och Rich Brian.

Room 25
Noname
Tre favoriter: Window, Blaxploitation, Ace
Jag tog nyligen reda på vem Noname var efter jag såg folk hylla hennes nya album som kom ut för två veckor. Så jag gav den en chans och ja, den är bra. Den är riktigt bra. Fantastisk produktion och Nonames egna talanger. Ett av årets bästa hands fucking down.

Black Panther: The Soundtrack
Various Artists
Tre favoriter: Pray For Me, All The Stars, King's Dead
Jag är en av dom som verkligen älskade Black Panther filmen och inte för att vara PK utan jag faktiskt gillade karaktärerna och fann storyn väldigt intressant. Soundtracket är en sån fucking banger måste jag säga. Top Dawg har verkligen levererat stort med detta. Fantastiska, grymma låtar. Älskar dom verkligen.

KOD
J. Cole
Tre favoriter: ATM, KOD, Motiv8
2014 Forest Hills Drive ser jag som en av dom bästa rapalbumen dom senaste åren och varje gång när Cole har något nytt påväg så får jag höga förväntningar. Så när Cole annonsera detta album några dagar innan det släpptes så hade jag väldigt höga förväntningar. Jag blev inte besviken, albumet är grymt. Visst är det inte hans bästa men den är fortfarande jävligt tung.

God's Favorite Customer
Father John Misty
Tre favoriter: Hangout at the Gallows, Mr. Tillman, Please Don't Die
Jag blev sugen på att lyssna på Father John Misty efter att Anthony Fantano placera Pure Comedy som 2017s bästa skiva. Så jag var samtidigt ivrig att få höra nya skivan från han och jag gillade den skarpt. Väldigt nice produktion och Josh Tillmans texter gillade jag också.

Amen
Rich Brian
Tre favoriter: Cold, Introvert, Glow Like Dat
Rich Brian (Förut känd som Rich Chigga) släppte äntligen sitt debut album i Februari och jag var enormt taggad då jag diggar hans beats. Amen var ett väldigt bra album, att han faktiskt har producerat några av låtarna är imponerande också. 18 år, talang, en duktig artist. En av mina favoriter iår.

Det var det, kommer göra en komplett lista vid slutet av året så jag längtar. Jag har fortfarande en del skivor att lyssna men det kommer.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Tatuering 3 på plats!

Tatuering 3 på plats!

Skrivet av Wii64 den 25 september 2018 kl 11:05

Då sitter den där, min tredje tatuering. En fågel med en hatt och en monokel med ett slott i bakgrunden. Tog mer än 3h att göra och är nöjd. Gjorde den i Bläck tatuering som ligger i Stockholms Odenplan (Så jag var tvungen att pendla dit). Tatueraren heter Susanne (mrsuz på instagram, vill ni se hennes verk så kan ni kolla in den) och jag älskar den.

Nu sitter man här med tre tatueringar. Ett lejon som gjordes Maj 2017, drake som gjordes November 2017 och fågeln som gjordes igår.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Några spel jag ser fram emot!

Några spel jag ser fram emot!

Skrivet av Wii64 den 18 september 2018 kl 10:15

Det finns massor med spel påväg och det finns spel jag såklart är taggad för. Finns mycket att njuta av till Nintendo Switch och PC. Och även andra konsoler som jag inte äger ännu. Jag vill nämna några spel jag ser fram emot. Det här är då spel vi iallafall har fått sett en trailer eller gameplay video. Eftersom jag inte äger en PS4 eller Xbox One så kommer Red Dead Redemption 2 inte vara med eller något annat som inte släpps till Switch eller PC .men jag ser ändå jättemycket fram emot att få testa spelet. Kommer inte heller räkna ports. Let us begin.

Super Smash Bros. Ultimate
Release: 7:e December 2018
Konsoler: Nintendo Switch
Vi börjar med spelet jag ser mest fram emot för tillfället. Nästa Smash Bros spel till Nintendo Switch. Spelet där Everyone is here. Varenda karaktär är med i spelet, till och med dom som endast var med i Melee, som Pichu och Young Link. Jag fick även testa spelet i Comic Con i lördags och det var fantastiskt kul, Ridley var verkligen en nice karaktär att spela men kommer nog inte vara en favorit från min del. Hur som helst så ser jag fram emot mer information om detta (Speciellt kan man hoppas på en Adventure mode eller något Subspace aktigt) och ser verkligen fram emot att få njuta av spelet hemma.

Assassin's Creed Odyssey
Release: 5:e Oktober 2018
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch (Japan, Cloud version)
Jag diggade Assassin's Creed Origins och spenderat över 110h på det. Jag har lite kvar från senaste DLC:et men det är ingen rush att köra klart den för jag vet att jag närmar mig. Jag ser verkligen fram emot Odyssey, testade även det i Comic Con och det var kul. Har det även förhandsbokat på Steam så jag är redo som fan för nästa spel nu.

Sekiro: Shadows Die Twice
Release: 22:a Mars 2019
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One
Studion bakom Souls serien samt Bloodborne är tillbaks med ett nytt spel där man spelar som en Shinobi som vill ta hämnd på en samurai. Gameplayet ser fantastiskt ut och precis som Dark Souls så kommer det här spelet verkligen fucka med min tålamod. Men oavsett så ser detta spel fantastiskt ut och ser fram emot att få spela det. Riktigt coolt spel.

Pokémon Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee
Release: 16:e November 2018
Konsoler: Nintendo Switch
Det kanske inte ser så jättefantastiskt ut eller att det är lite Pokémon GO gameplay men jag ser ändå jättemycket fram emot det. Dels för att det är en remake av Pokémon Yellow vilket också obvi betyder att spelen utspelas i Kanto regionen. Kanto regionen är min andra favorit region i Pokémon (Efter Hoenn) och jag ser jättemycket fram emot att få utforska Kanto en tredje gång.

Cyberpunk 2077
Release: TBA
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One
Jag är inget fan av FPS egentligen, jag har försökt och försökt men tappar lust. Det närmaste jag har spelat som iallafall var nära att intressera mig var Battlefield 1 men gav upp med det också efter 50h. Ändå kan jag inte hålla ögonen borta från Cyberpunk 2077 efter att gameplay videon visades up för några veckor sen. Saftig gameplay och diggar blandningen av First-person shooter och role-playing. Dessutom älskade jag The Witcher 3: Wild Hunt så ser fram emot att få se hur CD Projekt RED har gjort med detta spel. Kommer bli så grymt.

Fire Emblem: Three Houses
Release: Q2 2019
Konsoler: Nintendo Switch
Jag har missat Fire Emblem serien nästan helt. Jag har spelat lite av den till Gameboy Advance men typ inget mer. Inte ens spelat dom till 3DS så det är dags att jag kommer in i serien och hoppas att den nya till Switch hjälper. Det ser väldigt nice ut. Jag är inget proffs på serien eller den typen av gameplay som serien har men jag ser ändå fram emot att få spela och utforska hur spelet är. För detta spel ser fantastiskt ut.


Detta var egentligen inte allt men det var några iallafall. Ha det bra!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus