Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fredag - Söndag

Skrivet av Wii64 den 16 februari 2018 kl 11:56

Lit helg minst sagt.

Idag blir det att gymma, hänga hos polaren efter det. Och direkt efter det så blir det att se Black Panther på bio. Längtat som fan till denna film och nu är det dags. Jag kommer även hämta upp Bayonetta 2 till Switch där man också får första spelet. Tho eftersom jag kommer vara borta hela dan så kommer jag inte kunna spela tills lördagen.

Så denna lördag och söndag kommer spenderas mycket framför Switch med Bayonetta (Kommer inte börja med tvåan tills jag är klar med ettan) och samtidigt spela Kingdom Come: Deliverance framför datorn. Köpte spelet på release men inte haft nån tid att spela så mycket (6,4h)

Så denna helg blir lit af my homies.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Album Mini recension - Amen

Skrivet av Wii64 den 2 februari 2018 kl 12:04

Efter att ha släppt flera låtar som Dat $tick, Gospel, Glow Like Dat, Crisis, Chaos och mer så har Rich Brian (Förr känd som Rich Chigga) äntligen släppt sitt första projekt. LP med 14 låtar som gästas av Joji (Känd som Filthy Frank förr), Offset från Migos, NIKI och AUGUST 08

Rich Brians debut album har tre låtar som han har släppt innan. Glow Like Dat, Chaos och See Me.

Och mycket av albumet skiner. Glow Like Dat är underbart gjort, Cold är makalös och ah, hela albumet är rätt så bra.

Amen är en stark debut av Rich Brian och det får mig att få längta efter mer från snubben som jag vet garanterat kommer fortsätta släppa väldigt bra musik.

8,5/10

Tre favoriter: Glow Like Dat, Cold, See Me

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Assassin's Creed Origins

Skrivet av Wii64 den 5 januari 2018 kl 01:32

Jag tvekade och tvekade och jag gör detta varje gång ett nytt AC spel är påväg (Förutom Black Flag vilket jag älskar).

Origins är inte sådär fantastiskt som Gamereactor får det att låta men är det roligt? Jajamensan.

Har hittils 25h i spelet sen jag skaffa det typ 30:e december. Har inte funnit all tid i världen att spela mycket men av det jag har upplevt så gillar jag det. Typisk AC spel, riktig fuckery men fortfarande kul och gillar hur olikt spelet är jämfört med dom andra. Massor med sidequests, vapen, skitstor värld, levla upp och bli starkare och mer.

AC Origins är riktigt skoj.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Mina fem favoritspel iår!

Skrivet av Wii64 den 20 december 2017 kl 19:01

Året är snart över och iår har det blivit mycket indies för mig. Mycket som har spelat och jag har haft kul med det jag har spelat. Därför ska jag nu ranka mina fem favorit spel jag har spelat iår. Inga remakes eller något. Och glöm mig, detta är spel jag har spelat. Lets go!

5. Hollow Knight
PC, Nintendo Switch (kommer senare)
Ett underskattad spel med briljant design art-style, musik och gameplay. Hollow Knight är ett fantastiskt indie spel som är värt pengarna och det är ändå jul så det är bara och fixa ifall det är på rea även fast spelet sitter med ett värdigt pris.

4. Night in the Woods
PC, Playstation 4, Xbox One
Jag köpte det nyligen men redan spenderat tillräckligt med timmar för att hylla spelet. Humorn är fantastiskt, storyn är underbar och det är simpelt att förstå spelet. Ett av årets bästa spel och årets bästa indie. Mysigt spel som jag tror många kommer gilla.

3. South Park: The Fractured But Whole
PC, Playstation 4, Xbox One
Har längtat efter en Stick of Truth uppföljare sen jag klara ut och visste redan då att spelet skulle ha superhjälte tema. Jag har spenderat mycket mer timmar på uppföljaren än det förra. Även om det är samma värld med några nyheter och mindre grov humor så hade jag det riktigt kul med detta spel och ser fram emot mer DLC till spelet.

2. Super Mario Odyssey
Nintendo Switch
För ett tag så var Odyssey min GOTY men funderat lite och placerar den på andra plats. Spelet är så jävla snyggt, det är riktigt kul, kontrollerna är simpla och ah, det är ett fantastiskt mästerverk som varenda människa borde spela och en bra anledning till att äga en Nintendo Switch i dagsläget. Musiken är fantastiskt och samlandet av Power Moons kan vara kul även om vissa är där bara för att... ah, dom är där.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nintendo Switch, Wii U
Spelet jag har spelat mest iår och still going strong med snart 300 timmar. Ja, så mycket även fast jag inte har något kvar längre och skitit en del på Korok seeds. Nya Zelda är det bästa jävla spelet jag har spelat på riktigt länge. Även fast det finns några saker som kan sänka det lite. Som att vapen går sönder eller väldigt lite musik eller sidequests. Breath of the Wild är så jävla bra att jag skiter i dom problemen och fortsätter ha sjukt kul. Spelet är riktigt roligt att utforska och detta spel kommer jag ta med till min död.

Honourable mentions: Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Sonic Mania, West of Loathing, The Wild Eight, Tooth and Tail

Vad va dina favoriter iår?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Album Mini recension - Revival

Skrivet av Wii64 den 17 december 2017 kl 22:31

Så Eminem har äntligen släppt ett nytt album, hans första sen 2013s The Marshall Mathers LP 2 som var en grym comeback. Revival är ännu en comeback från Marshall. Dock inte lika stark som alls, faktiskt mycket svagare.

Revival är mer annorlunda än hans förra, denna är inte lika hård som förr. Det kan jag säga. Vet inte om det är meningen men det som inte glädjer mig.

Grejen med albumet är att den har sina stunder men den kunde ha vart så mycket. River är riktigt bra, vissa är bra och vissa går att lyssna på men typ inte mer.

Revival är ett album som man kan njuta av men för mig satt den inte lika rätt som hans gamla.

6,5/10

Tre favoriter: River, Walk On Water, Believe

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.