Svenska
Blog
Börjat om på Doctor Who

Börjat om på Doctor Who

Skrivet av Wot Karden den 31 augusti 2014 kl 22:58

Idag tittade jag och min flickvän på de två första avsnitten av den nya Doctor Who serien som började 2005 med Christopher Eccleston som var min första Doctor. Har längtat efter att se om serien från början länge men att se allt ensam kändes lite tråkigt. Som tur var så gillade hon de två avsnitten vi såg idag så nu kör vi på med hela serien, kommer ju ta ett tag men det ska bli roligt att se igen.

SPOLIER säsong 8 avsnitt 2

Ja såg senaste avsnittet av säsong 8 ikväll, det var ett helt okej avsnitt. Intressant ide att göra en Dalek god men jag tyckte det tappade fart rätt snabbt. Sen så påminde det om säsong 1 avsnitt 6 där en döende Dalek bara vill känna solljuset, lite som föra veckans avsnitt också hade paralleller till tidigare säsonger. Ja Doctor Who åter använder skurkar/monster och koncept hela tiden men lite nya idéer vill jag allt ha nu. Jag gillar det nya mysteriet och tror hon ska samla folk som Doctor har svikit och låtit dött för att sen använda dem emot honom.

SPOILER SLUT

Kommer nog inte skriva intryck av varje avsnitt men kanske en säsongs recension när säsong 8 är slut. Vad tyckte ni om Into The Dalek?

HQ