Svenska
Blog
Iphone X. Är den ens värd pengarna?

Iphone X. Är den ens värd pengarna?

Fan, ja, Apple har skänkt oss ännu en svindyr mobil som har förmågan att se lika snygg ut som Scarlett Johansson. Fysiskt så är Iphone X en riktig skönhet. Det är därför så många köpt den. Men jag vill nu snacka lite om den.

Den släpptes i november och jag måste säga att Apple har verkligen inte lagt manken till. Dem har officiellt slarvat till hela mobilbranschen. Med en kamera som kommer få varje professionell fotograf att gå i konkurs inom tio år och som ser ut som E.T så har denna lilla skit väldigt lite att erbjuda. Dock så gillar jag upplösningen. Nästan som 4K. Men det är klart när dem överlåter det jobbet åt Samsung. Dem är ju bäst när det kommer till mobilkameror eller vanliga.

Vad mer som är nytt? Jo, den har fyra avrundade hörn och ingen hemknapp. Jag får redan panik! Den har också dubbelförstärkt glas som lätt kan skada dig. Den har också det nya A11, det mest kraftfullaste chippet som finns i en smartphone. Vilket bullshit. Den har till och med trådlös laddning, jag förväntade inget annat. Finns inget hörlursjack kvar som vanligt. Den kan också känna igen ditt fula tryne bland en massa andra fulingar här i världen. Det är ju bara läskigt.

Men nu så kan man bara låsa upp den med en blick och till och med betala med fejset. Men där så blir jag arg. Så nu kan idioter stjäla mina pengar ifall jag bara tittar på dem? Strunt samma, jag bryr mig inte. Jag trodde teknologin skulle skydda mina hårt förtjänade pengar. Och så kan man också animera ditt fejs till en emoji som typ en enhörning, en räv och till och med en hög med skit. Men så finns det en alldeles speciell detalj jag vill ta upp.

DEN KAN SKAPA DINOSAURIER! Vilken helt onödig detalj! Jag som trodde att man hade användning med mobiler när det gäller kommunikation, inte med emojis eller dinosaurier eller något annat barnsligt skit.

Tekniskt så är den bra men den är helt enkelt för DYR med ett stort D. Vem fan betalar 12 000 spänn på en mobil när man kan köpa en bil för dem pengarna eller till och med spara till en resa?! Va!?

Under tiden så ser IPhone 8 precis ut som WALL-E. Det gör inget för 7:an såg ut som WALL-E och nu ser 8:an ut som WALL-E. Vi älskar honom.

Gör som jag och kör på Samsung. Håller längre, slocknar inte i kyla, har enastående prestanda och är helt enkelt bäst!

HQ