Svenska
Blog
Förr eller senare exploderar jag (Inga spoilers!)

Förr eller senare exploderar jag (Inga spoilers!)

I veckan var jag på förhandsvisningen av Förr eller senare exploderar jag eller The Fault in Our Stars, som den heter på originalspråk. Det var ett riktigt gråtkalas i biosalongen, inte ett öga var torrt. Jag har varit med om att folk snyftar i biosalongen förut, men nu satt folk och hulkade. Jag har säkert gjort samma sak om jag inte valt att titta upp i taket och räkna ner från 100 för att inte totalt bryta ihop.

Samtidigt som man grät i ungefär halva filmen, så skrattade man lika mycket. Det var skön humor från sköna skådespelare, bland annat huvudrollsinnehavarna Shailene Woodley och Ansel Elgort som båda även är aktuella i Divergent. Är inte speciellt intresserad av den filmen, men eftersom jag gillar Woodley så pass mycket just nu, så kanske det är värt ett besök bara för den sakens skull.

Det enda jag har att riktigt klaga på i denna filmen är nog titeln. Förr eller senare exploderar jag flyter inte på så värst bra, men då filmen antagligen måste döpas efter samma titel som boken den är baserad på, fanns det väl inte så mycket att göra åt saken. Har dock inte helt koll på hur sånt fungerar.

Det var i alla fall en otroligt kraftfull film som är värd varenda slant. Filmen har biopremiär 22 juni. Se den då!

Betyg: 9/10

HQ