Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Six Days in Fallujah ser bra ut

Skrivet av zj den 25 maj 2023 kl 17:21

Six days in Fallujah är genomsyrad av kontroverser och det är verkligen tråkigt hur lite spelmedia rapporterar om det. Utgivaren Victura lät för ett par dagar sedan ett flertal veteraner testa spelet.

Jag tycker att det förtjänar en notis även här på Gamereactor.

Personligen tycker jag att spelet ser ut att bli riktigt spännande och jag ser fram emot att få testa det.

HQ

Sjukt nöjd med min LG C1

Skrivet av zj den 14 december 2022 kl 12:02

Ända sedan jag var en liten skitunge har jag drömt om att få äga en stor TV,

det största som jag haft i min ägo var en 55" OLED (denna) som jag gav bort till brorsan efter att jag flyttade.

I strax över 1 års tid har jag gråtit blod över sambons hutlöst usla TCL 50" LED-skärm, men världens segaste menyer och trasiga appar (Youtube och Netflix kraschar konstant, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag funderat på att kasta ut skiten från balkongen).

Jag svor konstant att jag skulle köpa hem något på Black Friday, och så blev det.

Det var först tänkt att vi skulle slå till på en 55",

sedan ångrade jag mig och beställde en 65" istället från Samsung. Jag låg vaken nästan hela natten och läste på om mitt val. "Urusel för gaming", "Ingen bra bilduppdatering" etc etc. Jag fick klåda i hela kroppen, sedan kikade jag in på Elgiganten.

En LG C1 77" för 19990:-

"Fuck it", tänkte jag och köpte den.

Ett val som jag inte ångrar för jag är helt frälst. Detta är utan tvekan den bästa (och största) TV:n jag någonsin har haft. Jag älskar färgerna, bilden, spelen... men mest av allt så älskar jag biokänslan som den har gett vårt lilla vardagsrum. 

TCL-skärmen får hädanefter min stackars svärmor dras med. Jag hoppas att jag aldrig mer får se den igen.

HQ

Skott i röven

Skrivet av zj den 29 september 2022 kl 23:13
This post is tagged as: nostalgi, n64, goldeneye

GoldenEye till Nintendo 64 är ett av mina favoritspel någonsin.

När jag var en snorunge tyckte jag det var helfestligt att upptäcka alla olika animationer som de har gett fienderna när man skjuter dem.

Största favoriten är utan tvekan de som triggas när fienden får ett skott i kinapuffen. Fler spelutvecklare borde ge såna här animationer till deras fiender... tycker jag. 😂

>Video!<

klotets blogg

Skrivet av zj den 11 juli 2022 kl 15:05
This post is tagged as: nostalgi

Jag minns när en lustigkurre vid namn Klotet härjade runt på sidor som Loading och fuska.se, där han lyckades trollbaita flera av användarna. Han skapade också en kortlivad blogg som jag brukar läsa ibland for old times sake.

En personlig favorit är hans Legend of Zuga-recension

Men det bästa av allt är att läsa kommentarsfälten med alla personer som tar det på blodigt allvar och tuggar fradga 😂

Jag undrar vad klotet gör idag.

DIRT 5 är så förbannat långtråkigt

Skrivet av zj den 22 april 2021 kl 15:28

Har spelat DIRT 5 via Game Pass i några timmar nu och är fyra kapitel in i karriären, ändå känns det som jag om och om igen spelar exakt samma banor. Det är så förbannat långtråkigt.
Jag avskyr också podden / kommentatorerna som försöker vara roliga eller få mig att känna som om jag är delaktig i det hela. Dog lite inombords när en av dem torskade ett race och beslöt sig för att lägga av för att istället övervaka min karriär. Jag kunde inte bry mig mindre.

Tycker grafiken är rätt fin ändå, speciellt när man kör i norskt stormigt snöblandat regn.
Det är också roligt att pröva alla olika banor som folk lägger ut online, det är bra mycket roligare än karriärsläget åtminstone.