Svenska
Köpt en ny speldator Predator G9-593

Köpt en ny speldator Predator G9-593

Skrivet av zleck1337 den 4 mars 2018 kl 21:58

För några dagar sen så beställde jag mig en rätt så maffig speldator och den har nu kommit. Tänkte dela med mig lite om mina intryck. Den är riktigt snygg, älskar designen och tangentbordet har riktigt sköna tangenter i skrivande stund samt bakbelysning såklart. Under huven så sitter det en!

i7 7700HQ på 2.8Ghz - 3.8ghz med turbo boost
24GB RAM
Nvidia Geforce GTX 1070 - 8GB GDDR5

Så Jag maxar alla grafikinställningarna i dom spel jag testat som The Witcher 3, GTA 5, Assassin's Creed Origins, Crysis 3, Star Wars Battlefront 2, Battlefield 1 osv och inte blev jag besviken. Alla spelen ligger i 60 bilder per sekund stuket mesta dels hela tiden och spelupplevelsen är riktigt mjuk och stabil, jag är en gammal konsol spelare sen 2006 då jag suttit på PS3 och PS4 sen dess och det blev ett riktigt ansiktslyft.

Funderingar kring digitala spel shopper som Steam och Origins med flera. Nu tänker jag väldigt mycket "outside the box" när det gäller digitala spel som jag köpt på dessa tjänster, vad kommer hända med mitt spelbibliotek i framtiden när tjänsterna stängs ner? När jag lagt så mycket pengar på spel så borde man väl inte gå miste om dom? Ska jag fortsätta med fysiska exemplar som jag gjorde när jag spelade på konsol eller är det framtidssäkert att handla på digitala tjänster? Nu tänker jag kanske 10-20 år framåt.

HQ