Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Detroit är bättre än Heavy Rain?

Detroit är bättre än Heavy Rain?

Skrivet av AG Jati den 1 juli 2018 kl 21:41
This post is tagged as: Spel

Jag är långt ifrån klar med Detroit. Med tanke på hur många olika delar och hemligheter det finns att avslöja under spelets gång som kommer det kräva ett par veckor till. Hur som helst, jag har väl aldrig varit världens största David Cage eller quanticdream fan men jag kan med säkerhet säga att Detroit överklassar Heavy Rain på väldigt många plan. Mitt största minus med Heavy Rain var det smula b-films luktande röstskådespelet. I fallet med Detroit känns presentationer betydligt bättre och mer naturligare. För inte tala om den betydligt bättre designen. Valen känns mer tydliga och man blir inte alltför stressig som i Heavy Rain där textrutorna studsade vid de mest stressiga momenten och gjorde det nästan omöjligt att se sina val.

Nu kändes det kanske lite väl onödigt att jämföra två helt olika spel från två helt olika konsolgenerationerna, men i mina ögon var Heavy Rain en förrätt och med Detroit lyckades man göra klart smörgåsbordet av karaktärer och känsla.

Facebook
TwitterReddit