Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Outbuddies kallar på mig!

Outbuddies kallar på mig!

Hört talas om Outbuddies? Det är ett kommande indiespel som ser direkt ljuvligt ut! Ja, okej, jag dras till trendiga ord som "retro" och "metroidvania", men detta lockar något så fruktansvärt. Precis som The Messenger gjorde när jag först fick nys om det - och nu har ju det blivit annonserat till Switch. Hoppas vi får liknande nyheter kring Outbuddies i framtiden.

Helvete vilken myskänsla jag får av trailern!

På spelets Kickstarter-sida finns en kort demo att ladda ner. Den var lovande, men tror de behöver arbeta mycket på kontrollerna och hanteringen av karaktären. Hoppas att de får ordning på skavankerna och får ut spelet på konsol i framtiden. Ja, jag är en "konsolpleb", men local co-op på konsol låter underbart för ett spel som detta!

Vad tycker du?

En sak till: de beskriver det som Ghibli-inspirerat, men jag är inte tillräckligt inbiten Ghibli-fantast för att se inspirationen. Någon som kan koppla?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus