Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Thief + Deus EX: HR eller Sleeping Dogs för 170kr

Thief + Deus EX: HR eller Sleeping Dogs för 170kr

Skrivet av Akahz den 8 februari 2014 kl 16:57
This post is tagged as: Rea, Thief, AMD

Jag är fortfarande osäker på hur nya Thief kommer bli. Förhandstittarna på spelet verkar nästan alla gilla spelet i helhet, men ser flera problem med det, som dåliga strider, dålig AI på vakterna och att många banor känns lite väl linjära.

Men att kunna köpa Thief för 170 kronor, PLUS ett till spel på köpet, då känns det för min del värt risken.
Det är G2Play.net som säljer koden som följer med vissa av AMDs Radeon kort. Där får man två av följande spel:
Thief
Deus Ex: Human Revolution
Sleeping Dogs
Hitman: Absolution
Dirt 3

Även om Thief är det enda riktigt nya spelet i listan så är de andra både snygga och roliga. Deus Ex med sin öppna stil på banorna och hur du löser dina uppdrag, eller Sleeping Dogs som ser gudomligt ut på en kraftig PC och erbjuder många roliga timmar.
Hitman var en besvikelse för min del men är helt klart värt att spela trots att det inte lever upp till de tidigare delarnas höjdpunkter.
Dirt 3 har jag tyvärr ingen erfarenhet av, men jag gillade de två första spelen på Xbox 360.

Inte nog med det, du får även en mycket fin bonuskod till kommande FireFall (just nu i Beta som du får tillgång till. Enligt dom får du bonusar till ett värde av $60 till FireFall, så är det spelet av intresse kan det vara värt att köpa Thief bara för den.

Köp koden på http://www.g2play.net/category/3905/thief-pre-order-steam-key-b
onus-game/

Aktivera den på http://www.amd4u.com/radeonrewards/
Du får då en Steam-kod till de två spelen du valde. Koderna finns på ditt AMD konto du skapat plus att du får koderna till din e-post.
Steam-koden till Thief levereras av AMD strax innan dess release den 28 februari. Jag är dock osäker på ifall den här koden inkluderar DLC-uppdraget The Bank Heist som följer med när man förhandsbokar spelet via sidor som Steam eller GreenManGaming.

HQ