Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Tänk om universum var gjort av sten och stjärnorna var glittrande juveler.

Tänk om universum var gjort av sten och stjärnorna var glittrande juveler.

Skrivet av Akahz den 26 juni 2014 kl 17:33
This post is tagged as: KickStarter, Spel, We Are the Dwarves!, Action, Taktik, Strategi, Underjord, Sten, Dvärgar

Det är grunden till kommande We Are the Dwarves! från Whale Rock Games, ett taktiskt actionspel om tre modiga dvärgar som letar efter ett nytt hem åt sitt folk i ett universum där grottor är planeter och de som utforskar rymden är borronauter.

De tre dvärgarna kommer från varsin klan som sedan urminnes tider levt runt varsin stjärna. Ingenjören Forcer kommer från klanen runt den gula stjärnan. Med sina kunskaper och verktyg kan han bygga fällor och fortifikationer och med sin kraftiga pistol tar han hand om de fiender som vågar närma sig.
Shadow kommer från den visa klanen runt den blå stjärnan och är expert på att smyga för att sätta sina vassa knivar i ryggen på de som utgör ett hot, ifall han inte kan använda sin pilbåge mot dom på avstånd.
Smashfist är den starkaste och tuffaste av de redan tuffa dvärgarna. Han kommer från den röda stjärnans klan och är beväpnad med både yxa och morgonstjärna samtidigt som han besitter kraften att tillfälligt förvandla sig till ett osårbart stenmonster.

Dessa tre dvärgar har valts ut till att hitta en ny stjärna åt sitt folk, då de tre de bott vid sedan rasen skapades har börjat slockna. Hjältarna sätter sig i en stenraket som börjar borra sig ner mot nya områden att upptäcka, men efter en olycka krasar raketen och de tre borronauterna är strandsatta. Kan Du styra deras väg till den nya stjärnan och vägen hem? Kommer du använda våld eller smygande för att ta dig förbi farorna? Det är upp till dig i spelet We Are the Dwarves!


We Are the Dwarves! söker just nu finansiering via KickStarter. Kolla in deras kampanj på https://www.kickstarter.com/projects/whalestudio/we-are-the-dwar
ves


Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SDEOnpDXiCw
Intro: https://www.youtube.com/watch?v=pvE5uuCPzI0

HQ