Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Mafia 3 - Vad hände?

This post is tagged as: Mafia 3, Underväldigad, Playstation plus

Ja, i och med att Mafia 3 precis lades till i PS plus biblioteket har det laddades ned och testats i några timmar.... och vilken gröt. Sällan har jag stött på ett spel som skiftar i dess kvalite. Grafiken hoppar från skitsnyggt till groteskt på bara några frames. Karaktärsmodellerna är för det mesta bra men vatten och himmel ser ut att höra hemma i ett dåligt ps2 licensspel.Storyn, voiceover och allt som rör sig runt det området är fenomenalt men uppdragsstruktur och A.I är så fruktansvärt medioker och rent av lat gjord. Lite som att utvecklarna Hanger 13 trodde att allt man behövde var en bra samt relevant story och sedan bara en massa jävla Gaffa-tejp.

Hur? Varför? Det kunde verkligen blivit så bra, spelet bara osar av potential men även av skit. Jag tycker verkligen om de två tidigare delarna i serien, vilket är bara får denna nördens sår att bli än mer saltade. En anledning kanske var att mafia 2 fick en hel del kritik för dessa korta speltid samt hur den öppna världen var öde. Dock var det inget som jag höll med om, precis som med L.A Noire tyckte jag bara att det visade på att mer fokus lagts på handlingen och spelets tempo. Jag hade aldrig tråktigt medan jag spelade Mafia 2, något som jag annars nästan alltid har med Open world spel då de vanligtvis erbjuder en hel del fillerinnehåll. Kanske var Hanger 13 rädda inför att få utstå samma typ av kritik som dess storebror och fyllde därför spelet med mycket mer innehåll än vad det egentligen behövde. Spelar ingen roll vad det är, bara det fyller ut tiden.

Jag får se om jag orkar ta mig igenom dessa by the numbers uppdragen och se slutet på denna grymma historia. Men det kommer bli svårt, tid är faktiskt dyrbar. Säga vad man vill om Mafia 2, men det respekterade alla fall min och erbjöd en fokuserad och underhållande upplevelse från början till slut. Tyvärr kommer jag inte kunna säga samma sak om del 3, frågan kvarstår om jag ens kommer se slutet överhuvudtaget.

Facebook
TwitterReddit