Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Pollen

Hiss,
diss,
allt är bara piss!!


Kiss rimmar med piss!!! Och urin rinner ur mina ögon för att pollen våldtar mina ögon!!


asdfgrthyjklöä*!!


Jag babblar nonsens som en nonsensbabblare. För så är min hjärna idag. Ett hav av svammel och flum!! Ett hav där fiskare cyklar på vågorna och fångar moln fulla av vibraniummuggar i fisknät gjorda av valrosshår.

Fyfan... nu börjar det igen! Ögonen kliar så mycket att händerna vill slita ut ögonbollarna ur skallen och skrapa dem med en rivjärn. Näsan rinner som...näsan rinner som... jag vet inte!! Jag kommer inte på NÅGON LIKNELSE!! Näsan rinner helt enkelt!! Det är vad näsor gör!! Rinner som piss och kiss ur en vårkåt penis som urinerar.

Jag svamlar. Fan vad jag svamlar. Martin Kellerman har slutat skriva ROCKY. Har läst ROCKY regelbundet i över tio år, alltid köpt de nya albumen när de kommit till bokgrossisten. Nu är det slut med det. Jävla piss alltså. Kommer sakna ROCKY. Jag och vänner har quotat ROCKY och skrattat gott åt hans superba dialoger och roliga upptåg sedan tonåren. ROCKY har gjort att mina toalettbesök varit fyllda med "Hmm", och "Hahaha"s. Förgyllda dassminnen. En inblick i hur människor lever sina liv. ROCKY är GOTTY.


Rappakalja är vad det här är!! Det jag skriver. På tangentbordet. Men det håller fingrarna upptagna. Ögonen måste vila. Måste babbla vidare, måste svamla, måste nonsensa, måste rappa lite mer kalja! "Om du steppar upp till mig kommer jag bränna dig som Katla!"

Var hos syrran i Borlänge förra helgen. Lekte med systersönerna. Den tioåriga spelar mest spel och syrran oroar skiten ur sig: "Han är så osocial! Bara sitter uppe i sitt rum och trycker på knappar och skriker åt teven! Det är inte normalt. Eller hur? Han borde vara ute och leka med sina vänner. Som andra tioåringar!", jag sa till henne att det enda jag gjorde som tioåring var att spela tv-spel också. Hon slängde en fågel på mig.

Har skaffat smartphone. Aldrig haft en förut. Ganska skoj. Det roligaste är att mobilen klipper ihop en film i slutet av veckan/månaden på bilderna jag fotat. Med musik och filter och allt. Tycker det är gulligt. Får se i slutet av veckan vad man har hållt på med. Fast det konstiga är att den då och då klipper ihop en film på bilderna jag fotat dagen före!? Lite onödigt i min mening, jag kommer ihåg vad jag gjorde igår liksom! Det är typ värsta alkisappen. För folk som ofta super sig själv till blackout. Då kan mobilen påminna dem om vad fan var det som hände igår egentligen.

Skulle ha behövt den appen för några veckor sedan då jag var på färjan med några polare. För då raderade spriten minnet min. Det är andra blackouten orsaktat av alkohol i mitt liv. Jag hatar Blackout Brandon. Han är en kåt jävel. Har hört från mina vänner att blackout Brandon är tafsig som fan. Jag vet att jag blir kåt när jag blir full, jag vet det, men sättet jag beter mig som Blackout Brandon verkar vara the Super Saiyan versionen av kåthet. Fyfan, får ångest jag bara tänker på det. Får lugna ner mig med spriten i framtiden. Jag kör alltid på så jävla hårt direkt. Sveper ner typ åtta shots på en kvart. För jag känner ingenting i början och sen slår all alkohol mig plötsligt som en jävla godståg från rymden. BAM! Benen börjar vingla och munnen börjar vråla hemmasnickrade låtar om bord, stolar, skor, glas, allt jag ser och tänker helt enkelt

Ögonen har slutat klia. Dags att avsluta den här freestylebloggen med andra ord. Blablabla Mumin är bäst. Vinden dansar som en skurk! Löven virvlar som blablabla!! Bloggen är slut. BLA!

Pollen

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus