Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Riktiga Män gör djurljud på akutmottagningen (2)

Brandon kunde inte stänga munnen. Kakan låg på den sladdriga röda tungan, men han kunde inte bita sönder den hur hårt han än försökte. Käket hade låst sig i öppen gap läge. Brandon traskade till toan, satte sig på toastolen och försökte förgäves att slå igen munhelvetet, men nada, han såg fortfarande ut som en gorilla mitt i ett episkt jävla vrål. B traskade ut till fältet och satte sig på en av stolarna nära tältet. Folk samlades omkring honom och undrade hur det var, men Brandon kunde inte tala ordentligt för han kunde inte använda sina läppar. Han förklarade situationen så bäst han kunde, men det blev mest kommunikation genom att folk frågade Ja och Nej frågor som han besvarade med tummen upp eller tummen ner. Johan raglade in till scenen med alkohol i stegen, hans prydliga Diplomat look hade förvandlats under kvällens gång till en packad japansk löneman på karaokekväll. Borta var kostymen, håret var vilt och levande, skjortärmarna var uppdragna och den röda slipsen var halvöppet och hängde snett. Folk förklarade situationen för honom och Johan deklarerade ett självsäkert.

Johan: En slag på käften fixar det här!

Ingen förutom Brandon fattade vad han sa och Johan gjorde sig redo för en ordentlig rallarsving, men tack och lov blev Johan distraherad av Flynn och började springa efter honom innan han hann slå Brandon medvetslös. Efter en snabb diskussion togs beslutet att köra Brandon till akuten och förhoppningsvis kunde hans käke fixas där. Två kvinnor och Maximo var det som körde Brandon till akuten. Brandon kände sig inte full vid det här laget, men han hade druckit ganska mycket och samma sekund han satte sig i baksätet på pruttomobilen kände han tydligt hur all alkohol han konsumerat plötsligt slog rot. Det var som om en jätte slagit till honom med en fylleslägga. Bilen burnade iväg med en rajrajande och dreglande Brandon i baksätet.

Det var nu festen verkligen skiftade växel från Fest till PARTY! Dansgolvet fylldes med trollkarlar, människor, alver, vikingar och en väldigt glad svensk som viftade händerna vilt och euforiskt omkring sig. DJ:en sög dock, en flintskallig jävel med kavaj som verkade tro att Best of Enya var the hottest shit ever och passande toner för råröj och dans. Han tog inte heller emot förslag, bara totalvägrade. Johan försökte få DJ:en att sätta på lite Markoolio, "Vi drar till fjällen! Play that one! It's fucking extraordinary, it speaks to me on a deep level". DJ:en bara ignorerade honom, fast inte så konstigt, om DJ:en nekade brudparets förslag, vad hade en glad svensk för chans.

Borta vid akutmottagningen försökte Maximo hålla en full Brandon i styr. Han förklarade till Brandon att han behövde skriva sitt namn och personnummer på ett papper så att akuten kunde ta emot honom. Brandon var full som en indian och kluddrade ner abstrakt konst på A4:an. "KONCENTRERA DIG DITT JÄVLA FYLLESVIN!" röt Brandons hjärna till och gav alkisen en stunds klarhet. Brandon koncentrerade sig verkligen på uppgiften, han skulle skriva ner sitt namn och personnummer, han tryckte pennan hårt mot pappret och skar sönder hela pappershelvetet i två bitar med pennan som skalpell när han försökte skriva. Tillslut kom Maximo på att fråga Brandon om hans ID och så visade de den till personalen istället.

Tillbaka på bröllopsfesten hade Steve dragit ut Johan på dansgolvet igen och vrålade för full hals: "Armst is a faggot! Armst is a faggot!" på ett älskvärt sätt. Fast när Johan började med sitt patenterade helikopterdans och höll på att slå ner halva dansgolvet med sina armar, fick Fazz ta mannen åt sidan, ställa en vattenglas framför honom och säga: </i>"Here mate, some water before you go back out again"</i>. Johan sipprade på vattnet och såg på de gula gnistorna från brasan stiga upp mot den mörka natthimlen och sedan slockna. Men där uppe på himlen lös stjärnorna.

Maximo och Brandon hade gjort framsteg borta vid akutmottagningen. En läkare frågade Brandon om han hade några allergier de borde veta om och för att Brandon inte kunde tala ordentligt, fick han mima att han klappade ett djur och så gav han ifrån sig kattläten så bäst han kunde. Efter att läkaren förstått att det var katt han menade, upprepade fyllisen samma procedur igen, fast den här gången skall han som en hund. Brandon var redo att bust out en hel interpretativ dansnummer för att visa att han var allergisk mot pollen, men doktorn frågade ett "Pollen Allergy?" och Brandon behövde bara nicka som svar.

Johan hade blivit kysst av en kvinna. "You are so funny and charming!" hade en glad rödhårig ung dam i stor puffig klänning exklamerat för Johan och sedan kysst honom med mjuka våta läppar. En stor komplimang (orden och hångeln), men Johan var en man i ett förhållande och kyssen fick honom att bli lite orolig. Så han letade upp Fazz som var mitt i en konversation om kvinnor med en pirat med alldeles för många Somethings i kroppen. Johan berättade om situationen och undrade om han skulle behöva köra "dodge the lady" rutinen resten av natten för att undvika partnerförräderi. Fazz förklarade att det bara var en väldigt kärleksfull kvinna som gillade kramas och kyssas. Inget att oroa sig för. Johan skålade med Fazz och tillsammans gick de ut för att försöka spela lite cricket och lyssna på Metal Mikes vackra stämma.

Brandon hade somnat på en maskin som skulle fota hans käke. Maximo ruskade om sömntutan tillbaka till det vakna och Brandon greppade tag om de två stavarna han skulle hålla i och la sitt huvud på en vågskål liknande tingest och då började en maskin någonstans surra och låta. BRRRZZ. ZZZSSSUS. Fotorna var klara och akutduon fick kila tillbaka till vänthallen där de fick vänta på nästa etapp i äventyret. Under tiden de väntade tog Maximo en selfie på honom själv och den eviga gäsparen som han sedan la upp på Instagram som ett minne på en underlig natt. Tillslut blev de kallade till doktorn som sa åt Brandon att sätta sig ner framför honom och doktorn tryckte sedan in sina fingrar i B:s käft, greppade tag om käkbenet och snappade tillbaka den till neutral läge. BAM! BOOM! DONE!

Doktor: You feel better now?

Brandon: So much better. Thank you! It feels so nice to be able to speak again, I've been like a mute for the last cou-... klargahsss gllhhsss.

Brandons käke hade låst sig... igen. Doktorn upprepade sina Mun Kung-Fu moves och Brandons käke var fixad... igen. Läkaren föreslog till honom att inte prata så mycket de närmaste timmarna och hålla sig från att gäspa. Maximo och Brandon tackade för hjälpen och for ut.

Johan, Diggy, Steep och Flynn stod vid elden när Brandon och Maximo återvände till tältet. En kille med bar överkropp låg i ett av hörnen och snarkade, Steve plockade ihop presenter och ute på dansgolvet var det bara en man och kvinna som dansade tryckare till en helt opassande dubstep låt. Brandon hälsade på Johan vars skjorta var helt genomblöt och hade gröna gräsfläckar lite här och där. "Det blev en ganska vild kväll" sa Brandon till sin resekamrat. Johan stirrade på lågorna med ett tillfredsställt leende. "Jag slängde in en kotte i elden. Den blir nog smaskig" sa han och drack sedan upp festens sista Something med ett elegant svep.

Riktiga Män gör djurljud på akutmottagningen (2)

"Åh nej, nu får du inte kolla. De håller på och är pinsamma igen."

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus