Svenska
Blog

Great! It's raining dopamine!

Idag har det regnat dopamin så att pupillerna varit regnbågsklot som sett festivalstämning till och med i mörka moln, låg surfmängd och nerbajsade gubbstruttar. Dagen-D började med att väckarklockan went nuclear 05:45 och jag insåg till min stora förvåning att jag var inte ett dugg trött. Pigg som en påse slagsmål var jag!

Solen sken ute så jag hoppade in i ett par shorts och lät kökets myror klä på mig en blå t-shirt som om jag var en hemlös Disney prinsessa eller något. På väg till kneget insåg jag att solen hade prankat mig, Oden och Tor hade istället vejpat himlen full med en massa feta clouds som doftade sommarstorm, inte för att jag kunde lukta det, näsan rann som en akvarie pepprad full med kulhål, doftsinnet var helt ERROR. Känselsprötarna var dock fortfarande igång och förde protokoll över varenda vindpust, vindflås, vindstryk och vindatombombskriginutiJupitersrödafläck som blåste på mig. När jag väl kom till jobbet hade vinden stajlat om håret från Kalles Kaviar pojk till medelålders raggare. Men det fanns ingen tid att gråta över förlorad ungdom, den är borta, krossad till en massa små mini smulor som sedan blev ner blandad i en kopp möglig jordgubbskräm som matades till den där killen som heter Lena en gång i dunderfyllan. "Fy satan, vad den smakade illa", sa han efteråt och jag bara skrattade. Senare på kvällen pissade jag ut alla mina salta tårar i en buske nära hans lägenhet.

Nä, nu får jag sluta skriva kära Ni! Annars blir den här texten alldeles för lång och bra för Gamereactor och då kan jag inte posta den längre. Det är alla fall min illa uttänkta och frustrationsfyllda förklaring till varför jag inte på sistone inte har kunnat lägga upp bloggar på GR. Jag försöker lägga upp en blogg och den bara FUCK YOU DU ÄR SÅ JÄVLA FUL OCH DIN BLOGG SUGER! Eller mer exakt. ingenting. bara vit tom sida. ej posta blogg går.

Äh, nu är jag sur igen. Det skulle jag ju inte vara. Det regnar dopamin ju! Det regnar dopamin, ungdom och vackra tjejer som vill ligga med en! Kolla, det är ett brev i postlådan! Undra vad det kan vara, kanske en gratis weekendresa till en fluffig moln man kan bo i och som har jättemycket god sushi man kan äta tillsammans med en tjock katt? Brevet är från Socialtjänsten och är adresserad till mina roomies. Hmm, det blev direkt irriterad och dålig stämning när mina roomies läst klart brevet samt panikartad tal om hyr mycket pengar det finns kvar på bankkontot. Jag gissar på att det handlar om att ICA har höjt priset på Piggelin igen. Äsch, det gör inget. Piggelin är gott, men jag föredrar faktiskt Solero Shots.

Great! It's raining dopamine!

"Va? De plockade bort Solero Shots från GB glass sortimentet för flera jävla år sedan? Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad bra! Då kan jag använda pengarna till något mer nyttigt istället."

HQ