Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
5 Spel jag rekommenderar dig att köpa under Steams Sommarrea

5 Spel jag rekommenderar dig att köpa under Steams Sommarrea

Skrivet av Carnivora den 25 juni 2017 kl 17:50
This post is tagged as: Steam, Sommarrea, Steams Sommarrea

Ingen är väl direkt förvånad över att Steam, än en gång, bedriver sommarrea nu när folk börjar få ledigt. Det är en guldgruva utan like för dem, samtidigt som vi konsumenter kan spara massvis med pengar (själv har jag redan sparat nästan 1400kr denna rea, och mer lär det bli).
Med tanke på detta tänkte jag att jag skulle rekommendera några riktigt bra spel, där priset skalats bort en ansenlig mängd. Detta är inte spel jag själv köpt denna rea, utan spel jag skulle rekommendera PC-Spelare att köpa om de inte redan äger spelet.

The Witcher 3: Wild Hunt Goty
50% Rea, Pris; 24.99€
Förmodligen världens bästa 3d-rollspel någonsin, med ganska stora längder. The Witcher 3 är fantastiskt på nästan varenda plan. Berättelsen är bra, Sido-uppdragen är otroligt bra implementerande, och dina val spelar faktiskt (Faktsikt!) roll. Sällsynt i dagens 3d-rollspel. För 25€ är detta ungefär lika bra värde som att byta ut en gammal volvo mot en sprillans ny Porche.

Doom
50% Rea, Pris; 14.99€
Doom från 2016 är ren spelglädje, nästan rakt igenom. Få spel är så roliga att spela, och även fall berättandet inte briljerar särskilt, så måste man bara undra; Vem bryr sig? Att slakta demoner i hundratalet, med världens bästa skjut-känsla, räckte gott och väl för att göra detta till ett av de bästa spelen 2016, och för 15€ är det en otroligt prisvärd produkt. Multiplayer läget är dock inget jag skulle lägga ner mycket tid på, men enspelarläget är underbart.

Dying Light
60% Rea, Pris; 19.99€
Jag trodde aldrig att detta spelet skulle vara något att ha, Dead Island var inte kul i mer än några timmar, och att samma företag skulle lyckas göra i princip samma spel underhållande verkade omöjligt. Men oj så fel jag hade. Dying light tar Dead Island konceptet, sprutar in litervis med adrenalin, och tillåter spelaren utforska en öppen, bättre byggd värld än något annat Zombie-spel innan. Resultatet är en produkt som är lika underhållande som det är vackert. Att hoppa runt bland tak, sparka in döda i spikar och att försöka överleva natten är riktigt underhållande, och bättre blir det ju i goda vänners lag. Storyn är dock inget vidare, men att bara hoppa runt och leka med verktygen som givits till dig är bra nog för 20€.

Total War: Warhammer
66% Rea, Pris; 20.39€
De senare Total War spelen har inte varit något att hurra för, Rome 2 var och är, än idag, trasigt likt inget annat, och Attila fastnade aldrig för mig heller, så när Creative Assembly gick ut och sa att deras nästa spel skulle utspela sig i en av världens coolaste Fantasy-världar, så blev jag, trots min kärlet till allt som har med Fantasy att göra, inte särskilt exalterad. Men trots det köpte jag spelet, några dagar efter att det släppts, och ångrar inte köpet en minut. Enligt mig är detta ett av de bästa Total War spelen någonsin, och till skillnad från Rome 2 så fungerar detta spelet hyfsat bra. Visst finns det ganska många buggar, men spelet är iallafall spelbart, och extremt kul att lira. I dagsläget finns det DLC för alldeles för mycket pengar till spelet, men grundversionen duger gott och väl, och erbjuder hundratals timmars speltid, med factions som faktiskt inte bara ser olika ut, utan spelar på helt olika sätt. ett lysande strategi-spel helt enkelt!

Sid Meier's Civilization V: Complete
92%(!) Rea, Pris 11.26€
Herregud, tror aldrig jag sätt något så prisvärt i hela mitt liv. För lite över 11€ får du tusentals timmar av spelande. Civ V är, enligt mig, briljant. Vet att "äldre" fans av serien inte alls tyckte det var särskilt bra, men för mig som aldrig rört tidigare spel var detta något helt nytt, när jag först spelade det 2010. Sedan dess har tusentals timmar spenderats, oräkneliga helger försvunnit, hundratals städer erövrats, och massvis med underhållning hafts, och med de två expansionerna till spelet (som ingår i paketet), är detta förmodligen det bästa köpet man kan göra denna rea, om man är någorlunda intresserad av Strategi.

HQ