Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

DA BOTW Review

Hej och välkomna till min review utav Zelda BRÄFF of the wild.
Är det värt de 60 fräscha bånesen? Ja.
Du vaknar som ett ollon på highrule plateau helt naken och träffar snabbt på en gammel gobbe som säger till dig att sluta va ett Cpbarn och gå och tramsa runt. Efter du klarat gobbens task visar det sig att han är en mucho importantes karaktär och han ber link återigen save ze hyrule!!!!!!!
Ja liksom vad ska man säga, det är ett zelda spel och vi alla vet hur zeldos spelos fungerar. Du är link save ze hyrule och för att save ze hyrule måste du klara dungeons och trams. Dungeonsen som vanligt är spicy gorons zora och från skywardsword osv lite gott och blandat som jag inte spoilar helt.
Så vad är då different från botw och alla andra zelda spile?
Jo, Zelda BotW ska vara "open world" även fast de andra zelda också vart open world :-oMEGALUL: Fast det är lite annorlunda med mer typ NPCs som ger quests osv typ som wisher 3 desu. Dungeonsen är annorlunda, jag föredrar dom inte men det kommer vi till senare, och anime vart inget mistake.

Mapen är inte synlig eller vad man ska säga utan man måste explora och hitta torn typ som assASSins creed eller farcry i olika delarna utav hyrule. Och för att hitta till t.ex zoras hem måste man fråga runt på olika inns som finns i världen som oftast ger en quests som leder eller bara ledtrådar. Man vill ju ta sig til dessa ställen för att där finns ju de fräscha dungeonsen. OCH nu kommer vi till det otroligt spiciga med det hela.
/ME GAMEPLAY

i Bajs of the wild är mechanics the gore of ze game liksom det är det väl i alla zelda spel men dom är riktigt spicy och nice i detta. I Cotw startar man med en såkallad sheika tablet vilket är the core liksom, mapen, inventory och abilities. JA PRECIS, A B I L I T I E S. När man lämnar typ "starter area" unlockar man abilites som man använder hela spelat som t.ex (SPOIL LITEN MEN) magnetism där man kan använda den för att lyfta och röra på saker som funkar med magnet. Man kan uppgradera alla abilities och man lär sig nya längr in i spelet.
Det finns en jävla massa mekaniker som är spicy nice i spelet och man känner sig F R I. Man kan göra välidt, väldigt mycket i spelet typ som metal gear 5an. Vet inte hur ska förklaras men element i zelda är spicy, jag vill ej spoila men med element menas jag vatten, eld, blixtar och dunder, vind osv0 det kan påverka mycket mechanics vilket är S P I C E. I botw kan man även laga mat, man hittar ingredienser i världen för att crafta potions eller maträtter som ger en boosts och andra grejer.
Lite som i andra zelda, kan man hitta ny gear, vissa som påverkar mer än stats och vissa som bara ser nice ut. Jag har all armor som är möjlig så jag är sicknasty. Förutom amiboos då :-oMEGALUL: Något jag inte gillar är att shöldar och schvärd går sönder det är fittjobbigt orkar inte gå in på det mer men det är jobbigt önska det inte va så eller att man kan repaira som i witcher 3. Sen finns det även en stamina bar, ganska meh, fast den kan uppgraderas som tur nog :omegalul:

Angående hesten, här finns ingen ocarina, tappar man bort måste man hämta hesten i en by. Detta tycker jag är lite jobbigt för att världen är så stor och bara kunna kalla på den utan att behöva gå till en by och hämta hade vart mycket lättare och niceigare.
/ME GRAFIKO
Jag gillar artstylen S T A R K T. Lite mer cartoonish som WW. inte samma men du förstås. Och grafiken i sig, ja vad ska man säga det är nintendo spel, det är nice mer för arten och inte det där 4K 60FPS fräscha graffen hoppas du fattas vad jag menas. Lite väl samma färger förutom nära dungeons villagesena men annars är det väl mäst grönt gräs och stenar :omegaLUL:


/ME MUSICO
Wow mamas mamma. Musiken i botw är mer S U B T L E. Det är inte lika mycket som man minns sådär. Typ mer piano spelande bara när man rider i världen och lite spice vid villages. Kan inte direkt komma ihåg någon särskild för det kändes mer subtle men det var fortfarande bra liksom.

/ME DEN ÖPPNA VÄRLDEN

Lite kommentarer om världen
Jag anser den vara för stor, iaf för allt innehåll som finns. Ingen polle när somhelst är jobbigt också, måste hämta en. Men man kan fast travla till shrines eller torn vilket är spice. Korokoseeds och shrines är liksom en stor del utav spelet mest shrinesn men dom är sköj men mot slutet när jag klarat spelet orkades jag inte för jag är weak för det kändes onödigt när spelet ej fortsätter typ som alla andra zelda spel, det finns cp många och jag har hittat cpmånga. Man hittar quets och kistor och lite mini pussle här och där gött mos kommer inte på mer vad jag ska skriva.


Sista kommentarer

Fantastico mekaniker spel
Lite för stor värld imo
Sämre dungeons men coola villages
Shrines är sköj, hade kunnat vara svårare

Facebook
TwitterReddit