Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Dags att agera nål i höstack.

Skrivet av DrumTiger den 19 september 2014 kl 14:38
This post is tagged as: Ny blogg, Presentation, Trummor, Spelande

Så var det min tur att ge sig in i bloggens förlovade värld, med allt som hör det till. Frekventa inlägg med viss aktualitet kan nog inte skada. Viss självdisciplin och jävlar anamma kanske är på sin plats så här 33 år efter dag ett i mitt liv. Humorn får man hoppas är med på noterna emellanåt också.

Så, vem är då jag? Det får man förhoppningsvis lite mer koll på om man följer mitt ordbajsande här. Men något form av kortfattat fuskpapper skall jag bjuda på:
Daniel Tiger heter jag och är bosatt i Norrlands mellersta regioner - staden Örnsköldsvik. Jag jobbar som handledare hos ett studieförbund och fritiden ägnas åt familjen, spelen och musiken. Till stor del. Försöker ägna mig åt idrott och så kallad fysisk aktivitet så ofta som jag ids, vilket inte är så ofta som jag kanske skulle vilja att det är. Men då åker jag gärna runt på min freeride-cykel eller tar ett gäng staktag i skidspåret.
På tal om fysisk aktivitet - trumspel! Där ligger nog min topp inom kunnande och utförande vad gäller ämnet fysisk aktivitet. Musik i stort är ett intresse som tar mycket plats hos mig. Förutom trummandet så skapas en del egen musik medelst gitarr eller diverse mjukvaror i datamiljö. Det blir mycket hård musik. Rytm och atmosfär. Det är grejer det.

Sen då intresset för att skriva. Yes, därav detta med blogg.

Varför blogga här på Gamereactor? Då jag varit medlem länge och gillar sidan i stort så kändes det helt enkelt skönt att vara en del av den gemenskap som finns här. Och rätt vad det är så får man med sig några läsare på köpet som delar samma intresse som en själv eller åtminstone har en åsikt om det man skriver.

Spel i all ära, men räkna med en hel del kåseri i annat som hör livet till.

Väl mött!

PS: Får man svära här på Gamereactor? Jag är smått hopplös i ämnet.

HQ