Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Apple Watch Series 5 istället för nästa års iPhone?

Apple Watch Series 5 istället för nästa års iPhone?

Jag skaffade mig en iPhone X för ca 1 år sedan och gjorde sedan det dumma iomed att jag klickade hem ett exemplar av iPhone XS när den släpptes. Det är ju bara en S uppgradering av iPhone X som redan funnits ute i 1 år. Absolut inget fel med att byta till en nyare iPhone då det alltid i princip brinner i min ficka för att man vill ha, men då det bara är en smärre uppgradering av förra årets iPhone precis som alla andra iPhone's med ett S i titeln. Alltså, inombords så känns det lite fel bara även om jag är super duper nöjd med min iPhone XS. Jag lär säkert göra samma dumma grej igen. Frågan är bara när. Kanske redan nästa år. Jag får se hur det blir med det. Just nu går jag dock i tankarna på att nästa års iPhone kommer vara iPhone 11 och alltså inte en uppgraderad iPhone med ett S i titeln och därför välja att vänta tills nästa års upplaga får sin S uppgradering. Om Apple då följer traditionen så är det alltså 2 år jag får vänta. Men med det sagt så kommer jag spana in nästa års iPhone så saliven droppar ur munnen när den släpps.

Och iomed mina tankar just nu på att vänta trots att vi inte kommer få se nått av nästa iPhone ända tills mitten på september 2019 så funderar jag på att skaffa Apple Watch Series 5 som förmodligen kommer visas upp och släppas samtidigt som nästa iPhone. Vad säger ni som är Apple kunnigt folk och icke Apple kunnigt folk?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus