Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Jag är tillbaka

Jag är tillbaka

Skrivet av Erik den 10 september 2018 kl 16:55

Tanken var att inleda bloggen med en filmreplik. Den där biten från Gudfadern 3 där Michael säger "Just when I thought I was out, they pull me back in.", men när jag väl började skriva ut det insåg jag två saker. För det första, så avskyr jag Gudfadern 3. Och för det andra kändes det väldigt blekt med tanke på att jag i min första blogg någonsin här på Gamereactor citerade Dolph Lundgren ur kungrullen Dark Angel (1990), vilket ju är minst sexhundranittiofemtusen gånger coolare än någonting ur Coppolas dassiga uppföljare. Därför kändes det enklast att liksom bara hoppa in i handlingen på direkten.

Förhoppningsvis kommer ni ihåg mig. Jag kommer i alla fall ihåg majoriteten av er.

Det kändes helt jäkla overkligt att säga hejdå till er när jag i juni förra året bestämde mig för att sluta på Gamereactor. Elva år av ljuvlig läsarkontakt och världens bästa chefer/kollegor nådde sin slutdestination där och då. Tomrummet var givetvis enormt efteråt - och så har det känts inombords ända sedan dess. En känsla av att någonting fattas mig. Någonting fint och värdefullt. Jag prövade att skapa en egen sajt för att få utlopp för mitt skrivande, men det blev aldrig riktigt samma sak när man går miste om den fina läsarkontakten som jag alltid fått via mina texter här på Gamereactor. Den betyder i slutändan allt.

Så nu är jag tillbaka.

Redo att kasta mig in i hetsiga och vildsinta smakdiskussioner med Petter om kungligheten hos filmer som Crazy, Stupid, Love, Con Air och självklart The Expendables 2. Laddad för att mota Mäkis mördarkommentarer om hur Signs borde räknas som ett brott mot mänskligheten. Framförallt är jag redo att skriva om film för er igen - både nytt och gammalt. Högt som lågt. Fint som fult. Business as usual när det gäller Ranta, med andra ord.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus