Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Nybliven ägare av PS4

Jag har alltid varit en Xbox kille. Jag har alltid tyckt bättre om kontrollen samt användargränssnittet. Men så kom ett spel som hette God of War till Playstation 4 och jag kunde inte för min värld stå emot.

Historien är rätt ointressant, men jag kommer berätta den ändå. En dag var jag och min vän inne i Borås för att leta efter presenter till en konfirmation och ett barns ett års kalas. Men så fick vi för oss att bege oss in i Gamestop. Väl där inne tittar vi på Star wars Destiny kort och filosoferar om vi ska köpa några booster packs. Men så kommer det in en britt, och vill verkligen kränga av sin playstation 4 med fem spel. Jag lyssnar på konversationen som äger rum och hör att han ska få 800 kronor för Ps4an.

Där griper jag in. I min väns chock. Jag säger högt "You will get 1200 kronors for the whole system"
tycker det var ett värdigt pris och eftersom de formaterade PS4an och den funkade fint fint så var det en given affär för britten. Jag fick en sprillans ny kontroll, en tera och 5 spel. Utav spelen var det The Witcher 3 som intresserade mest.

Men sedan far jag till Media markt och handlade hem God of war. Och nu. Är jag Ps4 ägare. Så jag kommer skriva lite mer om vad jag tycker om konsollen efter några dagar med den. Och jag hoppas du tittar in.

Tack för att du tog dig tid.

Mattias

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus