Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

The music in me

Skrivet av Fyghar den 15 januari 2015 kl 22:46
This post is tagged as: Music, Musik, Tankar, Cover

När jag gick i gymnasiet spelade jag och några nära vänner musik ihop, det var bara i skolan vi gjorde det, men vi hade så himla kul och testade olika låtar, mestadels hårdrock och metal, men vi sa inte emot att spela andra musikstilar också.

Nu i juni är det fyra år sedan vi tog studenten, och vi fick äran att spela på själva studentavslutningen, och det var en av de bästa stunderna i mitt liv. Vet dock inte om jag kan säga samma sak för alla i publiken, jag vet mycket väl vad folk tycker om den musikgenren samt sång.

Men jag får fortfarande en liten adrenalinkick när jag tittar tillbaka på den uppspelningen, och tänker mig hur jag vill införskaffa mig en bas samt ett digitalt trumset. Problemet är ju ekonomin samt storleken på lägenheten jag och min sambo bor i. Det skulle säkert få plats, men det skulle garanterat rivas ner X antal gånger också då våra katter får sina energiryck ibland och springer fram och tillbaka i lägenheten och struntar i vad/vem som är i deras väg (vilket har slutat med ett antal rivmärken på både rygg och mage).

Det som har fått mig att vilja börja spela igen är artisten Jonathan Young med sina rockversioner av olika Disney-låtar. Jag drömmer mig ofta bort när jag hör på dem och föreställer mig hur man kan spela låtarna, fast på svenska och utan dubbla baskagge-pedaler (kan inte spela med sådant än).

Nej, nu är det dags för mig att sova, men ska nog lyssna på vår version av "Only for the weak" från vår studentavslutning 2011, här kommer en länk ifall ni också vill lyssna :)

https://www.youtube.com/watch?v=pdpUJKf4gQc&index=73&list=L
Lw2H24WtlnuxJKDQ0njxcOg

HQ