Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
What if...

What if...

Skrivet av Fyghar den 26 april 2015 kl 10:05
This post is tagged as: Tankar, Önskemål, Fyghar, Jobb, Skola

Har hamnat lite i "tänk om"-tankar nu på sistone (med start idag, men det är stora tankar).

Man gör ju flera hundra, kanske till och med tusen val per dag, det kan börja med att väckarklockan ringer; väljer du att vakna direkt, snooza eller somna om?

Det är dags för frukost; väljer du att äta en likadan frukost som tidigare, testa något nytt eller struntar du i frukosten för att du försov dig eftersom du valde att somna om?

Detta är ganska små val i vardagen dock, men de kan påverka hela din dag. Sen har vi de större valen som kan påverka hela ditt liv; tänker du ta jobberbjudandet? Tänker du köra hem efter fem starköl? Ska du säga att du tycker om den personen jättemycket och vill bli ihop/dejta? (Det sista beror på i vilken ålder man är i :p )

Har du tänkt på vilka val du har gjort i ditt liv?
Ångrar du några?
Ångrar du några du inte gjorde?

Jag försöker leva efter filosofin "ångra inget", och det fungerar bra sen jag tog beslutet att leva så. Dock så har jag saker jag ångrar att jag gjorde, eller inte, innan jag valde att börja leva efter denna filosofi.

Jag ångrar uttalanden, (om någon gammal klasskamrat läser detta kommer hen direkt att tänka på "roliga bilder").
Jag ångrar även att jag inte sa till vissa att jag tyckte om dem då, men jag älskar livet jag har nu med mina vänner (gamla och nya), min familj och min utbildning/jobb.

Tänk om jag hade sagt att jag tyckte om dem jag tyckte om?
Tänk om min familj inte hade flyttat från Kungälv till Falköping?

Det är givetvis fler "tänk om..."-tankar som jag har, men de är antingen för personliga eller för ointressanta för att ta upp här i nuläget (Nej, ni vill inte veta om jag valde att ta socker eller sylt till mina pannkakor).

Men jag är som sagt oerhört lycklig med mitt liv nu, vill inte ändra något, för då hade jag inte vart samma person som jag är idag. Men ibland funderar man bara på hur saker kunde ha vart.

Tänker du ofta på dina val? Ångrar du dem, eller är du stolt över dem?

(Min ena katt valde att sova på chipspåsen, antagligen för att hindra mig från att äta dem)

HQ