Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Not looking for a group anymore! :)

Not looking for a group anymore! :)

Skrivet av Fyghar den 22 november 2015 kl 22:39
This post is tagged as: Tankar, Människor, Spel, Livet

Jag är verkligen ingen aktiv bloggare, och hoppas ingen förväntar sig det av mig heller :P

För lite mer än ett år sedan skrev jag ett blogginlägg om att jag försökte utöka min umgängeskrets. Jag startade igång spelkvällar i stans spelbutik, pLace, och den är en populär tillställning varje fredag. Vi brukar vara mellan 3-12 personer varje kväll som spelar lite brädspel och snackar om allt mellan animé och den politiska situationen i olika länder.
Efter ett tag pratade vi med Falköpings lokala spelförening RELFA (jag har ingen aning vad det står för, inte de äldre medlemmarna heller) om att bli en avdelning i föreningen. Inga knussiduller där inte, så idag är det RELFA-SPP som spelar på pLace varje fredagskväll. "SPP" står för Spelkvällar På PLace. Behöver jag säga att det sociala umgänget fick en bra boost från det här? Vi som spelade varje fredag började snart träffas under andra veckodagar för att spela spel som kunde ta lite längre tid eller bara spöa varandra i olika TV-spel.

Jag började även skolan i Januari, håller nu på att studera till undersköterska och lär vara klar till sommaren -16. Men det var inte dit jag ville komma, utan en av mina klasskamrater visade sig vara min granne, och vi hade tydligen missat varandra totalt. Men när vi började prata lite mer i skolan så visade det sig att våra intressen var väldigt lika, och han drog även in mig i RELFA och Warhammer. Så nu har jag tillbringat en del kvällar med att måla små plast-orker, och lär göra det ett antal kvällar till. Vill gärna att min armé är målad med mig om jag ska spela med dem. Och jag kan passa på att säga att jag inte målar bra, och att jag hatar att måla orkernas jäkla ögon! En vacker dag kommer inte mina orker få ha några röda ögon, de små asen kommer istället få använda sina andra sinnen för att ta sig fram!

*andas in*
*andas ut*

Sådär, då var de ur vägen...
Ju mer jag började umgås med min klasskompis, desto mer började jag och min sambo att umgås i hans kompiskrets. Vi hade inga större problem med att känna oss välkomna, utan det var alla människor som man enkelt kunde börja prata om någon sorts spel med och så var diskussionerna igång.

Det här var väl allt jag har tänkt skriva av mig för idag. Kände att det skulle sitta bra med en uppdatering ett år senare.

Well, Game On 'til next time!

HQ