Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Ett I-landsproblem som börjat uppstå vid mina bilresor

Ett I-landsproblem som börjat uppstå vid mina bilresor

This post is tagged as: Walkman, svordom, radioskit, jag blir så arg

Det har uppstått ett I-landsproblem för mig den senaste månaden som jag råkat ut för hela 2 otroliga gånger.

Det är nämligen som så att jag i bilen spelar musik genom min mp3-spelare (walkman, indeed) via bluetooth och nu på senare tid händer det att den hänger sig. Och då går det inte att göra något alls tills dess att batteriet dör.

Under vägen hem idag laddade jag den i bilen samtidigt som Iron Maiden blandat med Opeth ljöd ur högtalarna och när jag skulle stänga av allt när jag väl kommit hem kopplade jag från bluetooth:en och då skedde det igen. Den hängde sig och fick ligga blinkandes på ett bord här hemma i 4-5 timmar innan den dog. Hade den varit fulladdad hade den nog blinkat än... Ending Bluetooth väste den tyst på bildspråket.

Värst var det dock när jag i februari skulle till Göteborg, en resa på 10 mil, och såg fram emot en stund av tung musik från min gosiga Walkman. Då hängde den sig precis när jag startade upp den och bilresan fick spenderas med radio istället. Jovars, jag svor högt och kände en svag ökning av pulsen.

Alla älskar vi I-landsproblem!

HQ