Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Semesterdagar på Veteranmoped

Semesterdagar på Veteranmoped

This post is tagged as: veteranmoppe, semester

Nu är jag inne på min tredje semesterdag och det med svettig tillvaro i den påtryckande tropiska värmen.

Imorse klev jag upp relativt tidigt, halv nio närmare bestämt och hade ett kort ärende på kontoret. Därefter cyklade jag in till stan och tog en frukostfralla i skuggan på gågatan med en kopp kaffe till. Det är en skön känsla att vara ledig men ändå utnyttja dagens tidigare timmar på det här sättet. Sovmorgon i all ära men det finns få saker som ger mig ångest som att vända på dygnet och sova till 13-tiden en solig sommardag och ändå inte känna att jag har något att hitta på under dagen.

Så! Efter frukostfrallan cyklade jag hem till mina föräldrars hus och lånade vår veteranmoped en stund och for iväg. Ulricehamn ligger utmed sjön Åsunden och ur alla väderstreck från stan finns det gångvägar som man får köra moped på. Jag tog en tur utmed sjön och njöt av att färdas i hela 30 km/h i den knappt svalkande vinden.

Det är såhär semester ska vara. Veteranmopedstur utmed en sjö i härlig bris och med en halvt skamsen känsla av att bära integralhjälm på det hela.

Hej!

HQ