Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Incurvatus studiodagbok - sånginspelning

Incurvatus studiodagbok - sånginspelning

This post is tagged as: incurvatus, band, inspelning, sång, vocals, youtube, soundcloud

I förra veckan spelade jag in det sista av mina sångspår på mitt bands kommande debutskiva - The Serpent Path. I helgen samlades vi och lyssnade igenom allt samt spelade in skrikiga bakgrundskörer till 2 av låtarna.

Jag började spela in sång vid mitten av maj och eftersom vi inte spelar in i en studio utan använder egen studioutrustning så har det tagit sin tid, dels p.g.a. olika jobbscheman, sjukdom och sådant som tar upp tid. Nu när det äntligen är färdigt för min del känner jag en väldig lättnad. Jag är riktigt nöjd med min insats och tycker verkligen att jag har förbättrat mycket gentemot vårat senaste släpp som var EP:n The Furnace of Dreams hösten 2012. Jag fick god konstruktiv kritik för min sånginsats om den EP:n som jag försökt ta till mig och tänka på med de nya låtarna. Förhoppningsvis kommer även andra att tycka likadant, kan man ju åtminstone hoppas håhåw.

Vi filmade en del av mina sånginspelningar och videon hittar du HÄR!

Kolla gärna in våra övriga studiodagboks-videor och jag hoppas ni gillar vad ni hör. Gillar ni vad ni ser är ni konstigare än oss i bandet..!

Nu återstår det endast lite gitarrspår för ena gitarristen att lägga och sedan är det färdigt att mixas/mastras. Vi hoppas på en release innan september är över.

Incurvatus på fäjsöbok!

HQ