Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Steam Streaming till IOS/Android = SuuuWiitt

Steam Streaming till IOS/Android = SuuuWiitt

Skrivet av GrimShin den 10 maj 2018 kl 17:25
This post is tagged as: steam, ios, apple tv, android, nintendo, pro controller, steam controller, gyro, app

Mitt Schtiiimkonto är späckat med ungefär nio miljoner spel jag inte ens har en yttebytteliten sportslig chans att någonsin hinna spela igenom. Men: Jag tackar veeeerkligen inte nej till möjligheten att streama Steam-liren till sovrumsteven för det! (har en Steam link till vardagsrumsteven) eller till paddan när man sitter och filosoferar på porslinet. Switchen får dela utrymmet vilken pryttel som får en att sitta till benen domnat av.

Appen släpps till IOS, TVOS och Android i alla dess uppsättningar, så har du en android-teve eller shield så är det bara att lira på! (Givetvis lagom till Summer Sale :D )

Och som en extra skön nyhet för alla som har en Switch och en procontroller så kommer den fungera för Steam ungefär samtidigt som appen släpps! OCH den kommer nyttja gyrofunktionerna i den, precis på samma sätt som Steam Controllern. (Min SteamC har legat och dammat sedan inköp, såg rejäl potential för just gyrot när jag spelade TF2 och andra första och tredje personspel.)

knäpp känsla att sitta och sola på balkongen med en pro controller och en padda och få helt sjukt mycket däng i counterstrike. Who knew sånt för tio år sen?

ALL HAIL THE GABE!

https://9to5mac.com/2018/05/09/steam-link-video-apps-coming-soon-ios-tvos/

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus