Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Turkiet - All Inclusive

Turkiet - All Inclusive

Skrivet av Habbuten den 19 september 2014 kl 20:22
This post is tagged as: Hälsa, semester, bad, kärlek, minnen, sol, avslappning

Min andra utlandsresa!

Och vilken underbar resa det var. Vi kom till hotellet ganska sent på fredagen och då serverades det "midnattsmat" om man nu fortfarande var lite hungrig sådär lite osökt efter tolvslaget på kvällen. Tror ni att jag var hungrig då? Nej. Men åt jag iallafall? Självklart. Vi hade ju All Inclusive.

Och vilken underbar semester vecka det var. Jag tror att jag nog rörde mig två meter ungefär, från poolen och upp till solstolen igen. Helt underbart. Och man fick ta vad man ville och när man ville ha det. Eftersom det var just All inclusive så var ju maten redan betald. Varför inte njuta av semestern och äta? Vill inte säga vad jag åt för det är nästan pinsamt vad onyttigt det var. Men alla ni som har varit på sådana här resor kanske kan föreställa er vilka läckerheter jag stoppade i mig.

Sola, bada, äta, slappa, sola, bada, äta, äta, sola... osv. osv. osv. Helt underbart! Eftersom det är en resort så lämnade vi inte stället så mycket utan var mest där hela tiden. Några utflykter blev det ändå, som att gå på Turtle Watch.

En veckas semester går fort. Nu är man hemma igen i den gråa vardagen. Nejdå. Jag längtar inte alls tillbaka dit...

HQ