Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Semester 2016

Semester 2016

Skrivet av Habbuten den 13 augusti 2016 kl 19:57
This post is tagged as: sommar, semester

Då var sommarsemestern över för den här gången. Det har varit härligt med mycket vila, träning, skratt och äventyr. Nedan följer en liten summering.

Och tiden går väldigt fort när man har roligt har jag hört. Fyra ljuvliga veckor har bara sprungit förbi trots att vi inte haft så mycket planerat utan tagit dagarna som de kommer. Bara det faktum att inte behöva ställa klockan och därmed ha sovmorgon fram till kl 8.30 - 9.30 är semester till skillnad från när vi går upp kl 5.15 i vanliga fall.

Det enda som faktiskt har varit planerat är det som följer:
High adventure i partille..
Rida Islandshäst i Fritsla..
Besök hos min pappa vid sommarstugan på Orust..
Besök hos sambons föräldrar vid deras villavagn på Tjörn..
Träffat diverse olika kompisar..
Gjort ett och annat bio besök..

...och dessutom tränat på gymmet (nästan) varje dag! Helt underbart!

Men nu är semestern slut och den första arbetsveckan är redan gjord. Och så var det med den saken. Nu ser jag fram emot vad hösten har att erbjuda. Hoppas din sommar kära läsare var lika härlig som min.

HQ