Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Cypern - All Inclusive

Cypern - All Inclusive

Skrivet av Habbuten den 13 september 2016 kl 20:04
This post is tagged as: resa, sol, semester

Det går bra nu helt enkelt.

Och denna gången bar det som sagt av till Cypern - Ayia Napa. Där är det väldigt fint och de har ett fantastiskt vatten. Precis som de förra solresorna jag har gjort så det blev inte helt oväntat en All Inclusive resa igen. Men vad gör det när man kan njuta av sol, bad och massor av avkoppling?

Vi hade det såklart fantastiskt. Vi hade en semestervecka och det blev bara en planerad utflykt med piratbåten Black Pearl och dess besättning, Jack Sparrow included. Sen var det mycket poolhäng som gällde och att bättra på solbrännan såklart.

Det bästa med att åka nu under sensommaren är att man får njuta av sommaren lite till. I Sverige är trots allt sommaren cirka 20 grader och risk för regn men det finns såklart dagar som överraskar till det varmare.

Resa är något jag alltid har velat göra vare sig det gäller solresor eller andra upplevelser. Faktiskt så känner mig lite bortskämd som har det så bra i livet just nu som har möjlighet till det här. Jag är väldigt lycklig och tacksam över allt jag har upplevt.

Nu är det höst och jag ser fram emot höstmyset med tända ljus och allt det som hör därtill. Vi har ingen mer resa inplanerad men ni kanske har några tips på resmål inför framtiden?

HQ