Svenska
DYING LIGHT IGEN!

DYING LIGHT IGEN!

Good evening meine kinder!
Jag har fått nån flipp här. Eftersom både The Last Of Us 2 och Dying Light 2 släpps till våren så håller jag på att lira genom bägge igen, back to back som vi säger på Bali.

Och det är när jag lirar Dying Light nu igen, senast för 2 timmar sen, som jag inser vilket briljant spel det egentligen är. Storyn är prutt, sidouppdragen är bara fetchquests men det har något, kalla det star quality eller vad ni vill.

Världen suger in en, upptäckarandan tar över och plötsligt har man lirat i 2 timmar utan att egentligen komma nånstans. Man bara dräller runt och insuper atmosfären. Och helt ärligt så håller grafiken ännu, trots att det har 4 år på nacken och i spelvärlden är 4 år ungefär som 400 i den verkliga världen.
Det är att jämföra med att vi skulle stå i publiken på nån häxprocess år 1619, dricka Cola Zero med lime och is i och bara "fan grabbar, det håller trots att det har några år på nacken." Eller nej, det är inte alls samma sak men ni fattar vad jag menar. 4 år är longish, som kidsen säger.

Så var inte rädda för att ge er på denna gamla goding igen. Har man dessutom GOTY så har man ju även The Following som blir ett extra spel. Dying Light, i salute you.

HQ