Svenska
KOSTTIPS MED PAPPA HARRY!

KOSTTIPS MED PAPPA HARRY!

Ja, jag tjatar om mitt marinerade kött och mitt ris och mina grönsaker. Men det är sjukt bra mat yo! Glöm all den där dyra skiten ni lägger pengar på, proteinpulver, kosttillskott och fan och hans moster. Fuck that! Nu ska ni lyssna på pappa Harry. Käka ägg, tonfisk, annan fisk, ris, kyckling och kött som om det inte fanns en morgondag!
Och här kommer den riktiga kickern!
En timme eller så innan matdags så halsar ni ett glas iskallt vatten med TVÅ matskedar äppelcidervinäger i! Detta mirakelmedel fixar ditt blodtryck, förebygger infektioner och tusen andra grejer men FRAMFÖRALLT så dämpar det hungerkänslorna och helt plötsligt, som genom en gudomlig intervention, så äter du mycket mindre portioner och POPP POPP POPP POPP POPP POPP så tittar rutorna fram på buken och ropar "HELLO HANDSOME!"
Äppelcidervinäger är som allt annat vackert här i världen självklart nordiskt.
VÅR olivolja fast hundra gånger bättre!

Det smakar pisspöl som nån fisit i så halsa snabbt och sen ett halvt glas vatten till SNABBT SOM FAN innan smaklökarna fattar vad som hände!

Innan sommaren anländer så kommer ni att vara smäckra som vinthundar och vackra som en soluppgång! Då kommer ni ihåg pappa Harry och bjussar honom på en bira på rocken.
Men inget hemmaodlat hipsterpiss! Redig smuggelöl ska det vara. Typ Hansa.

HQ