Svenska
IDENTITETSPOLITIK

IDENTITETSPOLITIK

Vad många inte vet är att jag är otroligt politiskt korrekt. Det är faktiskt inte många som är så politiskt korrekta som jag. Allt nytt som kommer som anses vara politiskt korrekt tar jag till mig direkt. Korrekt direkt!
Till exempel: Om någon politiskt korrekt person hade sagt att det var politiskt korrekt att ständigt ha på sig tomteträskor och potatissäck på huvudet så hade jag handlat det direkt. Jag tycker helt enkelt om att tillhöra den goda sidan. Sån är jag och det står jag för.

Så idag ska vi ägna oss åt lite identitetspolitik. Frågan är följande: Vilken spelhjälte/hjältinna/skurk identifierar du dig som? Vilken är mest lik dig?

Jag vill naturligtvis vara mest korrekt så jag väljer inte ens en människa utan en tvättbjörn! Sly Racoon har alltid känts som jag på nåt vis. Egentligen borde jag valt Carmelita Fox för att vara ännu mer korrekt men hon är lite för präktig ändå.

Sly är mer mig. Lite småbusig, oftast glatt humör men kan bli sur ibland och fina vänner. Japp. Han känns nog mest relaterbar. Nu tycker inte jag om att tjyva saker men i övrigt har vi nån connection där nånstans.

Vilken identifierar DU dig som?

HQ