Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
VÄLKOMMEN HEM

VÄLKOMMEN HEM

Det räcker med att jag ser baksidan på fodralet så är det kört. Jag börjar lipa inombords och mysfaktorn samt hemkänslan sköljer över mig som en tsunami. Welcome home. Det är allt.

Fallout 4. Jag vet inte hur många timmar jag har plöjt ner i det. Först till PS4 och sen till Xbox One. Sen GOTY till PS4 Pro och Xbox One X. Och nu GOTY till Xbox Series X. Ni fattar. Jag gillar't.

Det känns verkligen som att komma hem. Det låter löjligt men så är det. Fallout 3 och Fallout New Vegas var romantiska äventyr, Fallout 4 är äkta kärlek av den där djupa sorten som får en på knä.

Jag har slutat ta bort det från hårddiskarna när jag väl lagt in det. Ingen mening. Ständigt samma mönster. Jag klarar det och sen går det ett halvår. Då börjar nåt vakna inom mig. Jag börjar titta på videos på tuben och nån vecka senare är det färdigt igen.

Dogmeat, Strong, Nick Valentine, Nuka World, Far Harbor, Diamond City, Sanctuary.

Välkommen hem.

HQ