Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

ÄCKLIGA SOCIALDEMOKRATER

Så. Jag tänkte jag hoppar på GR-trenden här och skriver om politik och valet så man får 178 kommentarer på 23 minuter. Det ser snyggt ut på CV:t. Som att man är en intressant skribent liksom. Äckliga socialdemokrater. Så. Nu över till det jag egentligen ville skriva. Och glöm inte kommentera!

Dead Island 2. I februari. Jag kan ärligt säga att ju mer jag läser och ser om det, desto mer blir jag övertygad om att det och Starfield lär bli GOTY 2023 för mig. Jag tillhör den lilla skaran rymdrebeller som tyckte att ettan var roligare än Dying Light. Man svettas som en hora i kyrkan när man skriver såna här galna grejer men så är det.

Det var nåt med enkelheten som tilltalade mig. Du var på marken i galet roliga miljöer och slog ihjäl zombies med enkla vapen på ett enkelt, rättframt sätt. Och tvåan verkar onekligen bli mer av samma, bara snyggare och större.

Vad tror du? Är du på min sida eller är jag helt ute och cyklar?

Det var nåt annat också...just det!

Äckliga socialdemokrater! Där fick vi till lite politik också. Glöm inte att starta en diskussion här nu på 300 kommentarer. Det ser proffsigt ut.

HQ