Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fem favoriter på Netflix

This post is tagged as: Netflix

Netflix har många gånger räddat livet på mig. Okej, det kanske var en överdrift men så känns det. Jag har inte varit särskilt imponerad av exklusiva filmer från Netflix men däremot finns det ett flertal TV-serier jag gillat. I den här bloggen tänkte jag skriva lite kort om fem titlar från Netflix jag älskar.

Wet Hot American Summer: First Day Of Camp
Jag älskar att Netflix väckte nytt liv i komedifilmen från 2001 där samtliga skådespelare återvände. Humorn i både TV-serien och filmen kan vara oerhört ostig men det är svårt att inte hålla sig för skratt i de olika situationerna som uppstår. Paul Rudd är verkligen ett komiskt geni och fullkomligt äger alla scener han är med i.

House of Cards
Det har varit en bitvis ojämn serie och med tanke på att Kevin Spacey fått sparken från framtida medverkan återstår att se hur bra House of Cards fortsättningsvis kommer vara. Som helhet har jag dock alltid uppskattat TV-serien och framförallt den tredje säsongen underhöll mig enormt. För den som gillar politik och korruption är detta en serie man inte borde gå miste om.

BoJack Horseman
Tecknade TV-serier har aldrig varit något för mig. Har varken fastnat för The Simpsons, South Park eller Rick and Morty. Family Guy gillar jag generellt, men även där har kvalitén sjunkit. BoJack Horseman älskar jag däremot. Det tog sin tid innan jag kunde se förbi den tecknade stilen men när jag väl gjorde det kunde jag inte sluta titta. Att göra en tecknad serie som huvudsakligen är komisk men ändå blanda in mörka och allvarliga teman för att berättelsen ska röra sig framåt är något jag uppskattar. Will Arnett är dessutom briljant i rollen som den avdankade hästskådisen.

Daredevil
Av alla Marvel-serier som Netflix släppt så här långt är Daredevil min solklara favorit. Det var på tiden att man visade folket som enbart sett filmen från 2003 att detta är en riktigt intressant hjälte att följa. För att inte tala om alla som ofta tror att Marvel inte kan vara mörka i sitt material som DC. Jag ser väldigt mycket fram emot den tredje säsongen som spelas in just nu.

The Crown
När serien väl släpptes kom den som en stor överraskning. Med tanke på att jag inte alls har något intresse för kungafamiljer inrikes eller utrikes väntade jag mig inte mycket från The Crown men lärde mig snabbt att uppskatta den. Andra säsongen skulle jag vilja hävda är ännu vassare och de avsnitt som fokuserar på prinsessan Margaret är mästerliga rakt igenom. Det ska bli spännande att se vad som sker framöver när man gör ett tidshopp och därmed byter ut flera skådespelare.

Vilka titlar är dina favoriter?

Fem favoriter på Netflix

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus