Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

24 timmar till Infinity War

This post is tagged as: Marvel, Comics, MCU

Jag minns fortfarande den där kvällen i oktober för fyra år sedan. Kenny och jag var på besök i Kalmar för att kika på Gone Girl och när vi efteråt klev ut i höstmörkret var det som att kliva in i en helt ny värld. Marvel hade nämligen avslöjat sina planer för de kommande åren och vi blev alldeles kollriga när vi högt för varandra läste om Inhumans, Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel och Avengers: Infinity War. Det var för främmande folk ingen vacker syn, men det var en stund fylld av eufori. Nu, fyra år senare, är tiden kommen. Imorgon anländer Thanos för att ge våra hjältar den tuffaste striden de hittills stött på.

Bara tanken av att jag om exakt 24 timmar ska se filmen som jag väntat så länge på gör mig alldeles tokig. Har du inte läst om mina drömmar och funderingar ännu så tycker jag du ska göra det, och även dela med dig av dina egna spekulationer. Imorgon 17:30 kommer jag ta med mig sanslöst mycket popcorn och dricka och mysa ned mig rejält i biosalongen. Frågan är om du också ska det?

24 timmar till Infinity War

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus