Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Trailern för Captain Marvel

Trailern för Captain Marvel

This post is tagged as: Marvel, MCU, Captain Marvel

Jag minns fortfarande hur ett leende la sig över mina läppar när den sista scenen i Avengers: Infinity War byggde upp inför Captain Marvel. Jag har länge väntat på att få se en film med Carol Danvers och när jag steg ut i den sköna vårkvällen från Växjös biograf var jag sanslöst peppad (och förstörd i.o.m. filmens slut). Det smärtade dock att Ant-Man and the Wasp var nästa film att släppas för i all ärlighetens namn kan ju ingen ha sett fram emot den efter Infinity War. Nu visade det sig att det också var en bra film, men intresset för Captain Marvel har inte minskat.

Jag har väntat hela dagen idag. Vi visste att trailern skulle dyka upp någon gång och jag har suttit och uppdaterat webbläsaren näst intill var femte minut. Självklart släpptes trailern när jag lassade in tvätt i tvättstugan och var således lite sen på bollen (allt är relativt) men nu har jag sett den tre gånger. Min slutsats är att det är en okej trailer som gör sitt jobb att introducera oss för karaktären. Filmens handling är dock obegriplig men eftersom Marvel alltid följt trailerkonceptet där första trailern visar upp karaktären och den andra fokuserar på handling kommer det så småningom.

Brie Larson ser i vilket fall som helst klockren ut i rollen som Carol Danvers och det ska bli spännande att se hur pass annorlunda filmen är i relation till serieförlagan. Något jag särskilt gillade är att man behållit hennes ikoniska med tillhörande mohawk-frisyr som får henne att se lagom rockig ut. Jag är också nyfiken på att se mer av Ronan och förhoppningsvis kan det ge honom lite mer djup än vad han fick i Guardians of the Galaxy.

Vad tycker du?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus