Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

RoboCop var över förväntan!

This post is tagged as: RoboCop

Jag hade verkligen inga förväntningar alls på den här filmen och ingen i mitt sällskap hade det heller. Ingen av oss trodde på att den ens skulle nå upp till betyget 5/10 men vi blev motbevisade, roligt nog. Vi hade inte mycket att välja på när vi igår spontant skulle se på bio så det fick bli RoboCop. Filmen ville ses trots att den troligtvis skulle stinka.

Filmen började riktigt bra och man har lyckats bra med det samhällskritiska i filmen. Joel Kinnaman gjorde en fantastisk insats som filmens huvudroll vilket jag inte alls hade förväntat mig och hoppas att han får flera större titlar i framtiden. Samuel L. Jackson var även han otrolig som vanlig och stal scenerna han var med i. Jackie Earle Haley gjorde för en gång skull en riktig bra karaktär vilket han inte gjort på många filmer han har varit med i nu måste jag säga.

En film som överraskade med ett helt okej drama och sköna actionscener. Skådespelarna var också rätt bra och filmen får därför betyget 8/10 av mig. En svag åtta dock men det är en värdig remake som man borde se under tiden som den finns att se på bio.

RoboCop var över förväntan!

HQ