Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Marvel har satt Inhumans på paus

This post is tagged as: Marvel, Agents of S.H.I.E.L.D., Inhumans, Comics

Marvel har sedan en lång tid tillbaka avslöjat vilka filmer som på väg fram till 2019. Den sista filmen i planeringen var Inhumans men det kan nu dröja ytterligare ett tag innan vi får se filmen. Disney har nämligen tagit bort datumet som filmen var tänkt att släppas på och därmed är det osäkert när vi får se filmen. I oktober förra året ryktades det om att filmen skulle läggas ned vilket Kevin Fiege sa inte var sant men däremot kunde filmen fördröjas. I nuläget kommer vi istället att få se nya Indiana Jones på biograferna när Inhumans var tänkt att släppas.

Tråkiga nyheter då jag verkligen sett fram emot den här filmen då man etablerat Inhumans så väl i Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Det känns som att man byggt upp väldigt mycket inför filmen och om den riskeras att försenas så känns framtida planer för TV-serien även lite oroande. Första säsongen av TV-serien var absolut inget minnesvärt att se men däremot har de två senare säsongerna varit förbaskat bra. Anknytningarna till Hydra samt Inhumans är fantastiskt välgjorda och det märks tydligt att manusförfattarna nu vet vad de vill åstadkomma med serien snarare än att bara tjäna pengar på den.

Marvel har satt Inhumans på paus

HQ