Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Trailer till Luke Cage samt teaser för The Defenders!

This post is tagged as: Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones, Marvel, Comics, Iron Fist, The Defenders

Marvel och Netflix fortsätter sitt samarbete och har under Comic-Con avslöjat lite spännande nyheter. Bland annat avslöjade man att det blir en tredje säsong av Daredevil (vilket egentligen inte förvånar någon) och de har även gett oss en första titt på lite kommande serier!

Luke Cage introducerades i Jessica Jones men får nu sin egna serie. Karaktären i sig har aldrig varit en favorit hos mig men jag har gillat berättelserna i Daredevil och Jessica Jones så jag tror definitivt att man kan göra en spännande serie av Cage. Trailern till serien kan du hitta här.

När de tre hjältarna och Iron Fist har etablerats är det dags att slå ihop dessa hjältar till en superhjältegrupp som rensar New York på skurkar. Tänk er Avengers fast på en mindre skala. Detta kommer såklart att bli superspännande och någon gång under 2017 kommer denna serie att släppas. Teasern till den kan du hitta här.

Uppdatering
Hade helt missat att en teaser inför Iron Fist även visades upp så även den kan du kika på genom att klicka här!

Trailer till Luke Cage samt teaser för The Defenders!

HQ