Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fredagstipset (103)

This post is tagged as: Fredagstipset

Det är nog fjärde gången jag kommer på mig själv idag att jag inte publicerat något tips så det är väl bäst att jag gör det nu när jag väl kommer ihåg det. Idag handlar det om en TV-serie och till dig som läser önskar jag en trevlig helg!

Preacher

Som många av er säkert redan vet så baseras den här TV-serien på den kritikerrosade serietidningen Preacher. Jag tänker dock inte skriva om serietidningen idag utan hålla mig till TV-serien. Den handlar om pastorn Jesse Custer som efter en övernaturlig händelse blir besatt av en varelse vid namn Genesis. En avkomma från en ängel och en demon som ger honom övernaturliga förmågor men som jag inte tänker avslöja här. Tillsammans med kvinna vid namn Tulip och en vampyr försöker de leta rätt på Gud och ställa honom till svars.

I rollen som Jesse Custer ser vi Robert Downey Sr. (läs Dominic Cooper) och Ruth Negga som Tulip. Även Jackie Earle Haley har en väldigt intressant roll som jag inte vill säga så mycket mer om. Han är fantastisk, så mycket kan jag säga.

Är du ute efter en spännande och rolig TV-serie med övernaturliga inslag är Preacher definitivt någonting för dig. För stunden finns bara en säsong att gotta ned sig i men i juni är det dags för säsong 2 och mina förväntningar är stora. Gör dig själv en tjänst och testa en gratis månad av Viaplay och kika på Preacher. Det här vill du inte missa!