Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Imorgon är det dags för The Defenders!

This post is tagged as: The Defenders, Marvel, Comics, Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones

Lite mer än två år har gått och alldeles, alldeles strax är väntan över. Jag är lite som ett barn kvällen innan julafton som knappt kan ligga still i sängen. Jag är väldigt förväntansfull och ser med glädje fram emot att se vad man lyckats koka ihop med Netflix-hjältarna. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist ska alla samsas om en TV-serie där Sigourney Weaver spelar skurk.

Eftersom jag inte varit särskilt övertygad när det kommer till Luke Cage och Iron Fist hoppas jag man lyckas göra dem lite mer intressanta. Framför allt hoppas jag att Finn Jones fått lite kung fu-träning så det faktiskt syns att han är den legendariska Iron Fist utan hjälp av klippning hit och dit. Jessica och Daredevil har man redan lyckats riktigt bra med så de har inte lika mycket att övertyga mig om. Glömmas ska inte heller Frank Castle som var briljant i andra säsongen av Daredevil. Jag förväntar mig inte att han är med särskilt mycket men att han får glänsa när han väl är det.

Åtta avsnitt känns också lagom. En del av de olika seriernas säsonger har lidit av problemet att de varit för långa. Faktum är att majoriteten av dem borde ha varit kortare och jag hoppas man har lärt sig av det här i framtiden. Jag ser gärna att de första avsnitten fokuserar på gruppen och uppbyggnaden av skurken och inte innehåller strider för skoj skull. Förhoppningsvis har man också hittats en bra balans mellan hjältarna så ingen hamnar i skuggan av de andra.

Imorgon är det i alla fall dags och jag är riktigt laddad. Är du?

Imorgon är det dags för The Defenders!

HQ