Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fredagstipset (124)

This post is tagged as: Fredagstipset

Det är helg och medan jag smuttar på min whisky tänkte jag nu bjussa på veckans fredagstips. Till dig som läser önskar jag en trevlig helg!

Kingdom Come

Denna miniserie från DC Comics är en av de bästa som släppts genom åren. I en framtid där allt inte slutat särskilt väl har nya hjältar och skurkar ersatt de traditionella karaktärerna. En katastrof kostade miljontals liv och Justice League är splittrat. Kingdom Come är mer av en politisk konfrontation än en typisk ''stoppa skurken''-berättelse och eftersom Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Superman och alla andra hjältar numera är äldre och visare presenteras intressanta synsätt på situationen.

För dig som vill läsa en kort serie är denna alldeles utmärkt att läsa. Endast fyra nummer lång och den är tecknad av den otrolige Alex Ross (Jusice League-affischerna har hämtat inspiration härifrån) och författad av han själv samt Mark Waid. Fler detaljer angående handlingen tänker jag inte gå in på då det skulle ruinera läsupplevelsen men för dig som vill veta lite mer om Shazam (som snart får sin egna film) är detta också en väl värd berättelse att ta del av.

Serien finns att köpa både fysiskt och digitalt och skulle du vilja ha hjälp att köpa den är det bara att hojta på mig så ska jag hjälpa dig!

Fredagstipset (124)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.