Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Jag avskyr designen i Marvel vs Capcom: Infinite

This post is tagged as: Marvel

Jag har aldrig varit ett särskilt stort fan av Marvel vs Capcom-serien. Jag har dock tillbringat en hel del timmar tillsammans med den senaste titeln i serien (som är helt okej). Att någon gång ibland ta en match online är ganska skoj men tyvärr finns det för mycket med spelet jag hatar. Storyn är en enda stor axelryckning, röstskådespelet är under all kritik men framför allt är designen hemsk.

Captain America är främst den karaktär vars design jag inte tål. Han är onödigt muskulös och hans ansiktsuttryck ser ut som att han precis gjort nummer två i sin dräkt samtidigt som han blir förhörd och måste se dödsseriös ut. Captain Marvel ser inte klok ut hon heller. Hennes ansikte ser mer eller mindre ut att tillhöra en femtonåring.

Anledningen till att jag skrev denna blogg så här sent är dock inte på grund av karaktärsdesignen utan den groteska karaktärsmenyn. Sedan de senaste karaktärerna släpptes i tisdags ser avgränsningen mellan Capcom- och Marvel-karaktärer numera superdum ut. Detta eftersom man släppt en fyra karaktärer från Marvel och två från Capcom. Startar man spelet nu hittar man Winter Soldier under Haggar vilket är Capcoms sida. Jag kan inte begripa varför man inte bara möblerade om karaktärsmenyn för att få det att se bättre ut.

Jag avskyr designen i Marvel vs Capcom: Infinite

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus