Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Njöt av Ant-Man and the Wasp

This post is tagged as: Ant-Man and the Wasp, Film, Recension

Var och såg Ant-Man and the Wasp häromdagen, vilken jag sett framemot då Ant-Man var en film som jag inte hade några förväntningar på alls men som överraskade mig rejält. Det var framförallt den mindre skalan och hur den användes kreativt samt humorn som sålde mig.

Uppföljaren Ant-Man and the Wasp bjuder mer eller mindre av allt detta, och det menar jag på ett positivt sätt. Det bjuds på mycket lekfullhet gällande storleksändringarna som båda hjältarna genomgår under filmens gång, och bidrar verkligen till att göra striderna rejält underhållande samt humorn, som även i övrigt fungerade galant.

Paul Rudd är precis som i föregångaren lika rolig och gör tillsammans med Evangeline Lilly bra prestationer som Scott Lang respektive Hope van Dyne. Dessutom finns en väldigt bra kemi mellan de två skådespelarna, och det märks klart och tydligt att filmen är lika mycket The Wasps som det är en uppföljare till Ant-Man.

Jag är lite kluven till Ghost, som är den främsta skurken som hjältarna måste tampas mot. Som sagt har MCU-skurkarna varit ganska svaga, även om det på senare tid blivit bättre och det finns grader av detta även i Ghost. Hon är en betydligt bättre skurk än den genomusla Yellowjacket från förra filmen och har ett motiv som jag kan sympatisera med, men samtidigt tycker jag inte att det går hela vägen fram. Betydligt bättre skurk än förra filmen, men jag vet inte om det är någon som jag tycker är speciellt minnesvärd.

Ant-Man and the Wasp bjöd mer eller mindre på precis det som jag hoppades på, och jag tycker denna uppföljare hamnar på samma nivå som dess föregångare. Om du precis som jag gillade den förra filmen, så lär du njuta som jag gjorde med Ant-Man and the Wasp.

Njöt av Ant-Man and the Wasp

Facebook
TwitterReddit